tiistai 10. helmikuuta 2009

Just another day

Suokaa anteeksi, mutten jaksa tänään olla kovin innostunut mistään. Lapset ovat imeneet mehut minusta täysin. Miten niillä voi olla niin paljon energiaa vielä tarhapäivänkin jälkeen?

Ehkä kärsin kevätväsymyksestä. Kai se on mahdollista näissäkin olosuhteissa, vaikka aurinko on jatkuvasti esillä (paitsi kahtena päivänä kyllä satoi kaatamalla).

Olen yrittänyt alkaa pikkuhiljaa nostamaan kuntoa. Vaikka inhoan kuntosaliurheilua yli kaiken, olen hilannut itseni alueemme klubille iltaisin polkemaan pyörää ja veivaamaan punttikoneita. Ugh.

Koska olen tänään varjona vain, näette tiistain potretin taas toisesta blogistani. Ja arvonta jatkuu edelleen, vielä huomisiltaan asti jos haluatte osallistua.

Not a very exciting day. The kids have sucked out my energy. Is it possible to feel tired even when drenched by the sun every day? Apparently.

Since I am but a shadow here, you can check my other blog for Tuesday's portrait.

4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Kunnon nostaminen nostaa sitä energiatasoakin samalla, eli tsemppiä kuntoiluun ja toivottavasti voimat palautuvat.

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Ihastelin tuolla omakuvaasi, ne ovat huippuja kaikki! Jokaisessa niin oma jujunsa ja tunnelmansa. Jostain syystä en pystynyt jättämään kommenttia sinne puolelle eli laitan nyt tähän, joku taitaa koneessani tökkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Valokuvauksesi on inspiroivaa. Erilaisia tunnelmia kuvissa. Thanks for sharing!

Merja kirjoitti...

Yaelian, ihan totta kyllä. Olen jo huomannut jonkinasteista olemuksen kohentumista..

Sanctuary, kiitos. Mikähän noissa kommenteissa, joku muukin taisi mainita.. pitää katsoa onko asetuksissa jotain hämminkiä.

Entertaining, oma blogisikin näytti hyvin kiinnostavalta. Palaan sinne pian!