lauantai 30. elokuuta 2008

Nine blossoms

Our anniversary was yesterday. Nine years of marriage.

He brought me a huge bouquet with lots of different blooms and colors. I separated it into four different bunches, so now we have flowers in several rooms! When it comes to flowers, I generally prefer white flowers and very simple designs. I really like maximum two colors in a bouquet.

But looking at these gorgeous blooms led to some close-up photography.


The watercolor effect of the photos was inspired by the Georgia O'Keeffe paintings I saw at San Diego Museum of Art, just two weeks ago.

17 kommenttia:

Stina kirjoitti...

Kauniita!

Kesiah kirjoitti...

Onnittelut hääpäivästä! Meilläkin tuli keväällä 9 vuotta avioliittoa täyteen ja tässä kuussa tuli täyteen 18 yhteistä vuotta.

Stina kirjoitti...

Onnittelut unohtuivat tuosta mun viestistani kun olin niin lumoutunut kukkien kauneudesta :). Paljon onnea siis haapaivanne johdosta!

Liivia kirjoitti...

Tehän ootte yhtä vanha pari kuin mekin, me puolisen vuotta vanhempi.
ONNEA!

violet kirjoitti...

Onnea minultakin!
Mitä kukkiin tulee niin mun mieheni näyttää rakastavan kaikkia hyvin värikkäitä ja sekalaisia puskia.
Ilahdun joka ainoasta kukasta jonka saan, mutta olen kertonut että jos hän oikein, oikein erityisesti haluaa ilahduttaa niin se on sitten mullekin valkoisia kukkia ja pionit käyvät minkä värisinä hyvänsä.

Teen samoin jos saan isoja kimppuja että tulee tarve jaotella ne lajeittain tai ainakin väreittäin. En nyt voi väittää että kimppuja tulis mitenkään vaivoiksi asti usein, olen vaan huomannut että juuri noinkin minäkin teen.

Tämä vesivärimaalauksen tunnelma on kaunis kyllä. Miten se teknisesti hoituu, osaatko yksinkertaisesti kertoa?

Liivia kirjoitti...

Niin käy muuten mullekin, että sekalaiset puskat erottelen. Ja mieluiten valkoisia mullekin.
Sidottuja kimppuja en kestä ollenkaan kotonani katsella, menen ja rikon ne, vaikka tuleekin vähän paha mieli, kun joku on vaivan nähnyt ja maksanutkin siitä extraa.

Paitsi jos kukkakimppu on luonnonkukista tai puutarhakukista, niin silloin saa olla paljon ja kaikkea. Jotenkin eri juttu.

aino kirjoitti...

onnea!
kauniita kukkia ja kuvia. utuisen pehmeitä.

Kirsi kirjoitti...

Heippa-hei! Oliko meillä siis sama hääpäivä? 29.8.? Meillähän tuli jo 21 vuotta täyteen, piti mennä kahdestaan ulos syömään...mutta mulle tulikin yöllä oksennustauti. Jep-jep.
Onnea teille!! Ja kauniita kukkia, niistähän minäkin tykkään...Anniina kävi just investoimassa kesätyörahat uuteen kameraan...järjestelmädigijoku...kun vanha meni rikki.
Käytiin Pekan kanssa Iinatin lenkki kävelemässä, ja oli kyllä metsässä kaunista, kun maa oli täynnä puolukanvarpuja täynnä punaisia puolukoita.. olisit varmaan taikonut sieltäkin hienoja kuvia.
Terkkuja pirpanoille, etenkin Lauralle!
Toivotteli siskosi :)

Merja kirjoitti...

Stina, kiitos.

Kesiah, oho teillähän jo pitkä taival. Me tavattiin miehen kanssa pari vuotta ennen avioitumista.

Liivia, meillä ollut siis melkein sama tahti.. Sen ekan lapsenkin suhteen. Ensi vuosi onkin sitten juhlaa. Jos vaikka karkaisi miehen kanssa johonkin kivaan paikkaan..

Violet, mää olen kyllä vihjannut tuolle miehelle niistä lempikukistani. Mutta sen on niin vaikea muistaa.. Vaan ihan kuin sanoit, niin kyllä minäkin kukista ilahdun, vaikka väreistä ranttu olenkin.

Vesivärifiltteri löytyy Photoshopista, sillä kun vähän pelailee löytyy sopiva sekoitus itselle. Voi valita karkeampaa tai sileämpää jälkeä.

Liivia, samoin ajattelen noista luonnonkukista. Että jotenkin sellainen värikäs ja ihan-kaikkea kimppu on ok jos tehdään itse luonnosta poimituista. Mutta tässä kimpussa oli siis sekaisin ruusua, dahliaa, liljaa, ja sellaisia pitempiä lupiinin tyylisiä. Ja montaa väriä. Huh.

Aino, kiitos.

Kirsi, meillä on päivä eroa.. täällä kun ollaan kellossa jäljessä. Huonosti kävi hääpäivänne. Meinaatteko yrittää uusiksi? Puolukoita - nytkö jo? Jotenkin vaikea käsittää, täällä hikoillaan vielä. Tänään ajateltiin mennä rantapiknikille päiväksi. Minkäs kameran Anniina osti?

Sanctuary kirjoitti...

Onnea valtavasti! Hienot kuvat kauniista kukista. Minäkin yleensä menen ja erottelen valmiit kimput omiin maljakoihinsa, sitä paitsi niin se eri lajien oma kauneus tulee paljon hienommin esiin.

pikkujutut kirjoitti...

Onnea!

Palaan katsomaan noita kuvia, ah kuinka kauniita.

s a n s k u :) kirjoitti...

Kauniita kuvia todellakin.

Onnittelut haapaivasta. Ala anna Hollywoodin laheisyyden tuoda pahaa onnea avioliitton tulevaisuudessakaan. Keep it going! :)

Oonpa vanha. Me ollaan jo oltu naimisissa ihan kohta 17v.

Mua nauratti kun sanoit etta jaoit sen kimpun neljaan kimppuun. Niin pitaa aina minunkin tehda kun en itsekaan tykkaa sikinsokin kimpuista. Olen vihjaillut ja vihjaillut mutta aina tulee samannakoisia sekakimppuja.

Merja kirjoitti...

Sanctuary, ihan totta mitä sanoit tuosta lajista. Kukkien muotoa on helpompi ihailla jos ei ole kovin monta erilaista samassa maljakossa.

Pikkujutut, kiitos.

Sansku, Hollywood, heh. Ei se paljon täällä näy.. Mitä tulee ikään niin taidan olla kyllä sua vanhempi ;-) Tää on mun toinen avioliitto...

Hanna kirjoitti...

Onnea! Niinkö kauan siitä jo on :) Oli kivat juhlat!

Meillä tuli 6 vuotta tuossa viikko sitten täyteen, mää en saanu "ku" pusun ;) Käytiin sitten syömässä hanhipaistia mummulassa, ihan kelpo "hääpäivälounas" kyllä sekin.

Muuten menee raksan merkeissä ja vaihteeksi päällä jokasyksyinen - oh yes, syksy täällä on, +10 kieppeillä ja yöllä jo melkeen pakkasta - kuntoiluvimma! Ihan lenkkitossutkin piti käydä ostamassa :D

Terrrrrkkuja ukkelille ja tenaville!

Imma kirjoitti...

Onnea, onnea !
Meillä tuli 14 vuotta huhtikuussa. Aika alkaa käydä vähiin, lähtöön aikaa 2 viikkoa. Tenavat on ihan villinä ja laskee päiviä. Odottavat lähinnä lämmintä ilmaa, uimista ja parempaa kouluruokaa. Onhan se paella vaihtelua :) Kauniita oli kukkaset, mekin on koitettu tota akvarelli juttua photoshopissa. Terveisiä ja halauksi, t. pikkusisko

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea!

Hyvin kauniit kukkakuvat. Noita on todella ilo katsella.

Merja kirjoitti...

Hanna, oikein lenkkitossut. Kuulostaa pelottavan ahkeralta...

Imma, halauksia täältäkin! Vai että noin lähellä jo lähtö. Onko espanjan sanakirjaa selattu jotta osaa kutsua huoltomiehiä paikalle tarvittaessa, hehe.

Kiitokset, Killisilmä!