maanantai 1. syyskuuta 2008

Hermolepoa tiedossa


Takana viikko kotona pienimpien kanssa. Tarha oli breikillä. Päätteeksi vielä pitkä viikonloppu, tänään maanantaina oli Labor Day, täkäläisten vappu (ilman hulinoita). Käytiin vähän rannalla päästelemässä höyryjä.

Vaikkei noiden kanssa nyt vielä ihan silmiänsä voi rannalla ummistaa, niin saapahan ainakin hiekkaleikkien ajaksi oikaista pitkälleen. Ja toisaalta näillä leveysasteilla kulkee rannoilla niin paljon kauniita ihmisiä, että kuvaajan silmiä hivelee.

Huomenna nostankin sitten aamiaisella jalat pöydälle vähäksi aikaa. Nautin aamuteen ihan hiljaisuudessa ennenkuin alan taas pikkuhiljaa asetella taloa ojennukseen. Vai lähtisinkö kiertelemään kirppiksiä ja etsimään kirjahyllyä?

9 kommenttia:

Kesiah kirjoitti...

Kirjahyllyn etsintä ja erityisesti kirppis kuulostavat kyllä paljon kutsuvammalta kuin talon järjestely. Toivottavasti ehdit kuitenkin molempia ainakin jossakin vaiheessa viikkoa.

17 neliötä kirjoitti...

Oi mika aurinkoinen ranta...asun viela muutaman paivan melkein meren rannalla, mutta ihan kuin kiusakseni iltaisin toiden jalkeen sataa aina kuin saavista, ja kengat ovat litimarat jo kaksisataa metria pysakin jalkeen. Sitten ei huvita lahtea kavelylle, vaikka kuinka kaunista olisikin :(

Anioni kirjoitti...

Nyt kun parina aamuna on ollut +4 astetta ja lapselle on etsitty pipoa päähän että voi pyöräillä kouluun aivojaan jäädyttämättä, niin kyllä tuollaisista kuvista matkakuume vain nousee. Voi vitsi mikä biitsi!

violet kirjoitti...

Hyvät on maisemat!

s a n s k u :) kirjoitti...

Vaikka syksy onkin lempivuodenaikani niin nyt kylla alkoi tulla vahan vihreeksi kateudesta kun siella viela niin kivat rantsuilmat. :)

Liivia kirjoitti...

Tykkään tuosta kuvaparista!

Tällä hetkellä tuntuu jo ihan kauheelta, jos pitäisi bigineihin hypätä. Niin kaukainen ajatus, ja villaan on taas mukava kääriytyä.

Merja kirjoitti...

Kesiah, joo. Kyllä kirppis houkuttelisi mutta olen kyllä saanut sorttailujakin tehtyä tälle aamulle. Ihme sinänsä.

17 neliötä, kumpparit jalkaan ja ottamaan sadekuvia rannalle!

Anioni, nii, kyllä täällä on biitsit hienoja. Tuolla Del Marissa hiekkakin niin sileää, eikä ollenkaan kiviä. Siellä on ihanaa lasten juosta.

Violet, en oo vielä päässyt edes kuvaamaan niinkuin ihan pelkästään kuvaustarkoituksessa. Luulenpa että esim. myöhemmin iltapäivällä siinä valossa tulisi tosi hienoja kuvia..

Sansku, koneeseen vaan ja kylään!

Liivia, kiitos. Niin, kyllä minäkin syksystä tykkään mutta nyt nautin vielä ihan täysillä hellemekko/sandaalikeleistä. Bikinit ei ole mun juttu.

aino kirjoitti...

eikös kirppiksellä käynti ja kirjahyllyn etsiminen ole edellytyksiä sille, että voi sitten järjestellä paremmin!
itse ainakin tarvitsen siivous/järjestelyinspiraatiota.
kuvapari on kaunis minustakin.

Saara kirjoitti...

Kauniita kuvia. Toivottavasti kirjahylly löytyy.