torstai 4. syyskuuta 2008

Golden hour

The best time of day here in southern California is the early evening. The light of the setting sun paints the foliage, the mountains, everything around with a soft glow. I call this time of day the golden hour. It is so soothing to walk around the neighborhood and admire the colors.

The building style around our neighborhood is interesting. There are traces of Provence and Tuscany, but also heavy Mexican influence.

Even if it is a bit of a mix, I enjoy walking around and looking at the details of the houses, and also the beautiful landscaping. The desert climate shows in the plant choices for the gardens.

Good night from California. Sleep tight everyone.

18 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Tokan kuvan talo on kaunis, mutta ympäristö aivan liian siisti mun makuun. Ihan kuin tuo tie olisi jostain lavasteista.

Mutta ihana katsella näitä kuviasi sieltä!

Anioni kirjoitti...

En voi sille mitään, mutta kuolaan näitä Kalifornian-korttejasi aivan älyttömästi :) Maisemat ja talot ja ilmasto ainakin ovat niiiiin ihania...

Ei teillä olisi tarvetta reilu kolmekymppiselle 'au pairille'? (Tosin, saattaisi olla laiskaa sorttia niihin hommiin jos biitsille pääsisi... eli huono myyntipuhe tämä ainakin) ;)

s a n s k u :) kirjoitti...

Minusta on kiva kun talot on kaikki erilaisia. Taalla rakennetaan alueet tyyliin "yrita loytaa talosi kun kaikki on samasta muotista" ja on tosi tylsaa mielestani.

Mulle tulee aina kova Kalifornia ikava kun katselen naita sun kuvia. Siella on todellakin ihana kavella iltaisin ja minunkin lempipuuhaa on aina kasvien tsekkaaminen. Siella riittaa vaikka mita kukkia ja kaktuksia.

Ja minusta kiva kun kadut on aina niin siisteja. ;) Jos haluaa villia luontoa voi menna kukkuloilel kavelemaan. Molempia loytyy.

Imma kirjoitti...

Kaunista on ja totta, useimmiten kaikki kauneus korostuu iltapäivän /alkuillan pehmeässä valossa. Meillä tohinaa riittää ja muuttolaatikot alkaa valtaamaan taloa. Viititkö laittaa mulle sähköpostiin sun email osotteen, ja myöskin kotiosotteen, ne meni sen kovalevyn mukana. Hutuhutu, rakkaita terveisiä täältä kaikilta.

pikkujutut kirjoitti...

Kaunis on hetki.

Oletettavasti saamme katsella lisää kuvia naapuristosta, eri tyyleistä.:)

Öitä!

Merja kirjoitti...

Liivia, juu, kyllä näissä lavasteissa voi asua kunhan ei tökkää sormella seiniä ettei kaadu!

Anioni, kiitos. Mulla voisi kyllä olla avun tarvetta ensi viikolla kun mies lähtee Suomen reissuun..

Sansku, kyllä minäkin erilaisuudesta tykkään. Samasta muotista tehdyt kyllästyttää. Ja mitä tulee katujen siisteyteen niin joo, kyllä siistejä katsoo mieluummin kuin roskaisia. Noita kävelyteitä olen kiittänyt monesti kolmen lapsen kanssa kun käydään iltapyöräilyillä. Toista kun meidän mutatiet Pikkaralassa oli.. Niin, ja täältä löytyy myös hurjasti hiekkaisia luontopolkuja. Ihan tuosta parinsadan metrin päästä niitä lähtee, ja voi kävellä kilometritolkulla. Teenpä niistä joskus raporttia.

Imma, pistän tulemaan. Energiaa pakkaushommiin. Siellä pakataan, täällä puretaan.

Pikkujutut, pitää joskus laittaa lisää kuvia. En vaan oikein kehtaisi zoomata noita taloja kovin paljoa, tuntuu vähän yksityisyyden häirinnältä. Mutta voin muka kuvata lapsia ja näpsiä salaa kuvia taloista, heh.

Vilijonkka kirjoitti...

Vaude, tuo luonto näyttää todella kiehtovalta, kasvit niin reheviltä ja tarmokkailta.

aino kirjoitti...

iltavalossa on sitä jotakin. ja nuo maisemat, sinne on varmaan suht' helppo kotiutua.
tuleeko muuten pimeä sitten yhtäkkiä tuon kullanvärisen hetken jälkeen?

Merja kirjoitti...

Vilijonkka, kasvit on täällä todellakin reheviä. Ihan trooppiselta täällä näyttää (olemme oikeasti subtrooppisella vyöhykkeellä). Mutta nautin tosi paljon siitä että joka puolella on niin kauniita kasveja. Tämä on puutarhurin unelmapaikka (vaikkei mulla sitä vikaa kyllä ole).

Aino, joo helppoahan tänne.. Pimeä tulee aika nopeasti iltaseitsemän jälkeen.

violet kirjoitti...

KAsveja ei voi olla liikaa, sanon ma. Ihania.
Täällä kadut on niin koiranpaskan vallassa, että...
Pariisissa luulin ettei missään voi olla enempää. Samaa luulin sitten Hollannissakin. Nyt tuntuu että ennätystä tavoitellaan...

Katilein kirjoitti...

Juuri ajattelin, että näyttää ihan Kreikalta tai Italialta, mutta sitten luin, että olit itsekin huomannut saman. Kauniita kuvia!

yaelian kirjoitti...

Kauniilta näyttää! San Diego ja ympäristö ovat niin kauniita, ihastuin totaalisesti viettäessäni siellä pari viikkoa muutama vuosi sitten.

Stina kirjoitti...

Tosi kauniilla alueella asutte! Lampoisina kesailtoina, auringonlaskua ihailemassa, olis kylla kiva tallustella tuollaisissa maisemissa.

Merja kirjoitti...

Violet, ai että siellä tallaillaan siinä itsessään... Täälläkin on kyllä koiria, mutta on myös tosi paljon sellaisia.. krhmm.. jätösroskiksia.

Katilein, kyllä täällä tietynlaista eurooppa-ihailua on joillakin alueille selkeästi. Mieluummin kyllä kattelen näitä kuin sellaisia normisuburbialinnakkeita jotka on täällä paikoitellen kauheita.. Vanhaakin ja tosi viehättävää rakennuskantaa löytyy, ja se on sitten todella hinnoissaan. Tosin mitään halpaa asuinaluetta täällä ei ole missään (tai no ehkä joillain alueilla joissa sitten huumeet ja rikollisuus jyllää).

Yaelian, tervetuloa uusi tuttavuus! Joo, kyllähän tähän paikkaan moni ihastuu. On täällä ainakin nähtävää ja tekemistä niin paljon ettei meinaa vapaa-aika riittää..

Stina, ehkä me järkätään sitten myös San Diego -blogimeetinki?? Itse kyllä mielellään tulisin myös Seattleen joskus ;-)

M'man kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
M'man kirjoitti...

( When I was little I used to tease my little sisters by wishing them good night with a 'Nightie, night, sleep tight...don't let the bed bugs bite.' ) ;o)

Your posts last words brought this memory back.

Meadowlark Days kirjoitti...

I love this time of day, and I miss California (at times!) Thanks for stopping by my blog last week.

Anniina kirjoitti...

Terve!
Ostin Nikonin d40 -kameran :)