maanantai 29. joulukuuta 2008

Talviajelulla

Lunta! Ja vuoria. Olemme Coloradossa.

Lähdimme ajelulle tapaninpäivänä, Kalliovuorten luonnonpuistoon. Tie kipuaa pikkuhiljaa 2900 metrin korkeuteen. Korvat poksahtelevat, on vähän hiprakka olo.

Talvinen maisema näyttää hyvin mustavalkoiselta Kalifornian auringon ja vehreyden jälkeen. Mutta myös hyvin nostalginen on tunnelma. Olikohan lunta ollut kuitenkin ihan pikkuriikkisen ikävä?

Tuuli on todella kova ylhäällä huipuilla, lennättää lunta vaakatasossa. Kauan en tarkene ottaa kuvia ulkona, karkaan takaisin auton lämpöön.

Tie lopussa, suljettu jo lokakuussa. Tästä eteenpäin ei enää aurata. Kesäaikaan olemme ajaneet tien korkeimpaan kohtaan, 3700 metriin. Maisemat ovat siellä todella huikeat.


We are in Colorado for Christmas. Took a little ride on Boxing Day on Trail Ridge Road, which leads thru the Rockies. Highest point on the road is at about 3700 meters, but we do not get that far, most of the road is closed in wintertime.

The scenery is very black and white compared to our sun and green in California. But it is very nice to see snow again.

8 kommenttia:

maijja kirjoitti...

Huikeat on maisemat!

Liivia kirjoitti...

Hassua että korkeanpaikan kammo vaikuttaa lievästi kuviakin katsoessa.

Toivottavasti saamme lisää matkaraporttia!

violet kirjoitti...

Minulle tulee mieleen omat korkeanpaikan kokemukseni ja koska en ole sinut niiden kanssa niin tekee hiukan heikkoa täälläkin. Pelkkä ajatus.
Mutta on siellä kaunista!

Helmiina kirjoitti...

Ihailen maisemia, ihme ettei huippaa. Ja ihailen huivisi ja hattusi palmikoita tai muita käsityökoukeroita.
Aivan ihana tuo jouluiloa kuva!

Vintage living kirjoitti...

Kauniit värisävyt ylimmässä kuvassa, upea asu!

s a n s k u :) kirjoitti...

Ai kun tulikin ikava vuorille. On ne niin majesteettiset aina. Kivaa vaihtelua teille lumiset maisemat. Sitten pienen palelun jalkeen taas kodin lampoon. :)

Yaelian kirjoitti...

Hienot maisemat kuvissa!

Merja kirjoitti...

Liivia, että huimaa oikein. Mulla oli korkeanpaikankammoa kun olin raskaana, sen jälkeen ei enää onneksi niin voimakkaana. En ole koskaan oikein muuten siitä kärsinyt.

Violet, sinullakin!

Helmiina, lakki on ostettu lastenvaateliikkeestä viidellä dollarilla, heh. Huivi oli sitten vähän kalliimpi mutta tykkäsin noista palmikoista niin oli ostettava.

Vintage, olen vähän jumittunut ruskeaan, luonnonvalkoiseen ja beigeen. Mutta mitäs siitä, sopiihan nuo mulle, olen kait sellainen maanläheinen.

Sansku, joo, kyllä kelpaa taas lämmitellä Kaliforniassa! Tänäänkin oli melkein +20.

Yaelian, kiva kun kävit taas. Ja Maijja tietysti.