perjantai 6. marraskuuta 2009

Iltaisin
Olihan kuulkaa pippaloita naapurustossa Halloween-yönä. Talot oli niin upeasti koristeltu, savut leijaili, aavemaisia huhuiluja ja sävelmiä soi yössä, valot vilkkui ja kimalteli. Kiersin lasten kanssa taloja ja jopa tällainen kyynikkokin nautti tunnelmasta.

Ja karkkia kertyi koreihin, oijoi että sitä tuli kilokaupalla.

Nyt ollaan jo arki-iltojen tunnelmassa taas. Pimeä tulee viiden aikaan kun kellot siirrettiin, miestä ei kotona näy ennen auringonlaskua. Sää on viilentynyt, paksumpi höyhenpeitto kaivettu komeron perukoilta.

Puistoihin ei ole enää asiaa tarhapäivän jälkeen kun pimeä koittaa niin äkkiä, mutta sisäpihalle voi mennä vielä jatkamaan leikkejä. Tulikin saatetaan laittaa loimottamaan pihatakkaan joku ilta, vaikka paistella vaahtokarkkeja.

Hyvää syksyistä viikonloppua meiltä kaikilta!

Halloween was fun, fun, fun. The houses in the neighborhood were so amazingly decorated. I walked around with the kids, and even an anti-Halloween person like me had fun.

But now it's back to normal evenings. The weather has cooled, and it gets dark earlier, around five. No going to park after school anymore. The kids have found our courtyard instead, for blowing bubbles or throwing ball around.

This weekend, we might even light a fire in the fireplace outside. Toast marshmallows maybe?

Have a nice weekend everyone!

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Hyvää viikonloppua myös sinne! Olinkin San Diegossa juuri marraskuussa,mutta muistan,että oli miellyttävää;ilma muistutti Välimeren talvea.Täälläkin pimeä tulee jo niin aikaisin....
Hyvää viikonloppua myös täältä!

Vihreatniityt kirjoitti...

Meillä on vielä iso kassillinen karkkeja komerossa. Pikkuveli piilotti ne minun vaatekomeroon isoltaveljeltä! Toivottavasti unohtaa koko karkit, mutten istutaan pian hammaslääkärin tuolissa ja se ei ole kivaa.
Hauska viikonloppua täältä Irlannista, jossa yöllä satoi mutta nyt paistaa aamuaurinko.

Parolan asema kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sinne myös, täällä valtasi jo talvi ja lumi tuli, tai siis loska saapui, mutta yrittää olla valkoista :) Näyttää todella panostaneen kaikki siellä tuohon juhlaan, varmasti on tunnelma huipussaan kun pääsee eläytymään täysillä.

marika kirjoitti...

Iris kurkki olan takana, hänen sanat:
WOW Amerikkaaaa niin fun :-)))

Merja kirjoitti...

Yaelian, eikä täällä kyllä edes ole viileätä kuin illalla. Tänäänkin päivällä +20.

Vihreätniityt, minä olen napsinut salaa muutamia lasten suklaita (syönyt siis hyvät pois). Nyt olis aika viedä ne pois, täällä voi lahjoittaa hyvään tarkoitukseen ylimääräiset..

Parola, oi loska. En ikävöi. Juu, tunnelma oli hieno.

Marika, Irikselle terveiset vaan!

Kenza kirjoitti...

Hei,

Olen uusi vierailija blogissasi.

Ihania Halloweenkuvia! Harmi kun ei silloin tullut otettua kunnon kuvia kun sielläpäin asuimme. Oi niitä aikoja :)