tiistai 10. marraskuuta 2009

Luovutan

.. kuuluuko!

Antaa paistaa vaan! Kiskaistaan sitten takaisin hellemekko ylle, istutaan auringossa kutomassa villahuivia ja ihmettelemässä marraskuuta. Haetaan kylmää juotavaa ja muistetaan että parempi nauttia nyt, joskus näitäkin kuvia ehkä katsotaan haikeudella.

Huivi ei todellakaan tule itselle eikä kenellekään muullekaan eteläisen Kalifornian asukille.

I give up. It wasn't that many days ago that I was walking around with a sweater, honestly. And now it's back to sundress.

I'm knitting in the sun, but this woolly thing is definitely not for me, or for anyone else living in southern California for that matter.

6 kommenttia:

M-K kirjoitti...

Meillakin on ollut ihanan lampimia ilmoja muutama viime viikko! Illaksi viilenee eli aika taydellinen ilma, kerrankin! Nautitaan nyt vaan suosiolla!

Kotikisu kirjoitti...

Voi että, olisipa Suomessakin hellettä! Täällä tuli koko eilisen päivän lunta oikein urakalla ja nyt maisema näyttää kuin suoraan joulukortista repäistyltä. Olisin paljon mieluummin siellä helteessä, kesäihminen kun olen.

Merja kirjoitti...

Mää olen Kati nauttinut niin urakalla nyt puolitoista vuotta putkeen että tuntuu että välillä istuisi ihan mielellään sisällä ja katselisi julmaa vesisadetta, räntää tai lunta. No.. siis ainakin ehkä viikon verran...

Kotikisu, kyllä minäkin olen enemmän kesäihminen mutta mutta.. täällä on tarjolla niin paljon tuota hellettä että välillä voisi oikeasti olla muutakin. Sellainen rankkasade esimerkiksi olisi tosi hienoa. Juoksisin heti ulos ja kastelisin itseni oikein oikein kunnolla!

Liivia kirjoitti...

Kyllä on vaikea mieltää lämpöä nyt, kun täällä on mitä hienoin huura, mutta myös kylmä. Nytkin on villasukat, nilkkoihin asti pitkä villatakki, kaulahuivi ja kädenlämmittimet...

Mutta leppoisalta näyttää, ja sinä hyvältä!

MaaMaa kirjoitti...

No jo on Marraskuu!
Toivottavasti viilenee valilla, etta sitten tykkaa taas taysilla nautiskella kesasaasta :)

Natin nakoinen neulehuivi, varmasti ilahduttaa saajaansa.

Ja tuo riipputuoli (?) nayttaa NIIN mukavalle - saisinkohan tuollaiset tahan tyopaikalle naytteen aareen...? :)

Merja kirjoitti...

Liivia, mun on ihan yhtä vaikea mieltää täältä sitä kylmää!

On nyt vähän liiankin leppoisaa. Liika helle syö aivosoluja.. mutta minua on kuultu! Huomenna korkein lämpötila vain +19, kuulostaa jo siedettävältä.

MaaMaa, viilenemässä on tosiaan. Iloitsen.

Jos riipputuoleja halajaa, ne on ostettu ihan vaan Ikeasta :)