perjantai 22. toukokuuta 2009

Me and him

Joka toinen perjantai meillä on miehen kanssa treffi-ilta. Silloin lapsilla on kerhossa oma elokuvailta, ja me menemme yleensä syömään jonnekin, tai haemme kotiin syötävää ja käperrymme sohvan nurkkaan katselemaan elokuvaa yhdessä.

Kolmen lapsen vanhempina osaamme todella arvostaa näitä yhteisiä hetkiä. Takana ovat nyt ne vuodet jolloin tällaisia hetkiä ei yksinkertaisesti ollut olemassa. Olimme jatkuvasti työvuorossa, päivät ja yöt. Vaihtamassa vaippaa, syöttämässä, nukuttamassa, lohduttamassa. Kaikki tärkeää työtä.. mutta väistämättä parisuhde jäi taka-alalle noina vuosina.

Nyt otamme vahingon takaisin. On ihanaa odottaa näitä yhteisiä iltoja. Suunnitella mihin mennä, ehkä päättääkin että parasta on vain katsella elokuvaa sohvalla. Nukahtaa toisen kainaloon.

Tänään olimme Del Marissa. Nautimme illallista, sitten pieni hetki rannalla, auringonlaskua katsomassa. Vain me kaksi.15 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Oi ihanaa ja miten onnellinen kuva teistä!

Yaelian kirjoitti...

Ihana kuva teistä! Tosiaankin tärkeää ja hyvää on saada omaa laatuaikaa parina, ilman lapsia. Hyvä ratkaisu teillä!

Hanna kirjoitti...

Awwww.... :) Terkkuja!

Sooloilija kirjoitti...

Olette viisaita kun teette näin.. Rakkautta täytyy vaalia ja parisuhdetta hoitaa.. Ihana kuva, silmä lepää onnellisia katsoessa.

Kaarina kirjoitti...

Olette todellakin sisäistäneet, mikä on tärkeää! Ja aivan järkyn ihanakaunis kuva teistä! <3

s a n s k u :) kirjoitti...

Ihanaa etta teilla on taas enemman aikaa toisillenne. Ihana kuva teista. Pitaisikin muistaa ottaa enemman kuvia meista "vanhoistakin". :)

Me monesti jaadaan vaan kotiin elokuvaa katsomaan mutta pitaisi useammin tehda muutakin. Eilen sentaan kaytiin syomassa nachoja. Kalliit nachot niista tuli (babysitter maksu) mutta joskus pitaa todellakin kayda jossain.

Niina kirjoitti...

Voooiiiiii, ihana kuva. Olen kateellinen. Meillä elellään juuri nyt tuota vaipparumbaa -toisella kierroksella!
Saimme jo hetken olla kaksin useinkin, nyt tuntuu, ettei koskaan ole aikaa vain meille kahdelle. Ja jos on, väsyttää ja uni voittaa kaiken muun.

Kirjoituksesi antoi toivonkipinää, että jonain päivänä meilläkin ...

Helmi kirjoitti...

Näytätte aidosti onnellisilta ja rakastuneilta:)

maijja kirjoitti...

Tuohon minäkin haluan pyrkiä, ja päästä. Sitä on muka aina niin kiireinen...

Blogissani on pieni haaste sinne kauas Kaliforniaan!

violet kirjoitti...

Muistelen että jotenkin noin mekin ajattelimme tekevämme...mutta kuinka ollakaan, en edes muista milloin olisin ollut miehen kanssa kaksin jossakin.
Ei ku joo, olimme pari kuukautta sitten 6 tuntia vaateostoksilla ja syömässä.
MEnee vähän seli selin puolelle jos yritän selostaa miksei useammin mitään.

Ylva kirjoitti...

Ihanaa, ja niin oikein kuin olla voi! Just tänä aamuna kysyin mieheltä, että muistaako tuo ihan oikeesti, milloin me oltais oltu kahdestaan jossain. Ei ilmeisesti muistanut, sillä löi asian vain leikiksi... :0/

Mua ei kyllä naurata, sillä tässä vaiheessa, kun ei muista edes sitä VUOTTA, jona on viettänyt laatuaikaa aviopuolison kanssa kahdestaan, ei hyvä heilu.

Kerrassaan ihanaa nähdä, että te osaatte pitää huolta myös toisistanne! :0)

marika kirjoitti...

Kaunis kuva!
Ihanaa rakkaus!

MaaMaa kirjoitti...

Näkee kuvasta, että olette onnellisia!
Aivan ihana kuva!

Ja upeeta, että otatte nyt takaisin ne hetket jotka jäi välistä kun lapset oli pieniä.

Nina kirjoitti...

Iiiihaaanaa!
Toiveita siis on meilläkin. Vielä muutama vuosi ja sitten on meidänkin vuoro :-D

Anonyymi kirjoitti...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人