torstai 21. toukokuuta 2009

Terveiset altaan reunalta

Johan on pidellyt kiirettä! Hirmuinen ruljanssi yhden vuokranantajan visiitin takia. Onneksi ei tullut se pahansisuinen ukko, vain vaimonsa. Nyt on sitten sopimusta jatkettu, samassa talossa siis ainakin vuosi eteenpäin. Parempi näin, ei tarvitse muuttaa lomien alla.

Ja talokin on nyt siisti. Voi huokaista, kolmen päivän viikonloppukin tulossa, maanantai on Memorial Day.

Lähdin altaalle, näettepähän reittini sinne. Klubitalo on kukkulalla, tykkään kovasti kävellä siellä. Kaunista ja rauhallista. Rosmariinipensaat tuoksuvat kivipolkujen reunalla, kolibrit lentelevät kukissa.

Sisäpihalla solisee suihkulähde. Kahvilasta kuuluu puheensorinaa.


Saan taas koko altaan itselleni. Ketään muita ei näy vedessä. Vain allaspojat ja minä.
Kiskaisen kilometrin uintilenkkini ja loikoilen hetken kuivattelemassa auringossa. Melkein nukahdan.


After a hectic week during which I prepped the house first for a visitor, then for a meeting with our landlord, it was nice to just take a break.

I headed to the pool in our community. It is lovely and quiet up there, always. I do my swim in the mornings, and usually get the pool all to myself. Such luxury.

Smell of rosemary bushes, hummingbirds flying around, laughter from the cafe. I almost drifted to sleep after my swim.

13 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Onpa tunnelmallisen näköistä! Mielelläni loikoilisin itsekin tuollaisilla altailla Hollannin ikuisessa tuulessa tarpomisen sijasta. ;-)

s a n s k u :) kirjoitti...

Ah! On teilla siella niin kivaa.

Arvaas mita? Ollaan kovasti mietitty etta mihin paadytaan asumaan kun Jay on kaynyt opiskelut lapi (3 vuoden paasta). Mielessa on pyorinyt etta "missa on se paikka jossa viihdyttaisiin parhaiten". Eilen kaverini kanssa sitten juttelin siita ja han mainitsi etta he tykkasivat San Diegosta kovasti. Sitten mulla alkoi aivot raksuttamaan etta mitas jos sinne sitten (Jaylla on dual citizenship...). Melkein jo vahan innostuinkin. Kysyin sitten Jaylta etta mitenkas olis S.D. Mutta... Kalifornia ei hyvaksy Jayn koulutusta. Muualla USA:ssa ok mutta ei Kaliforniassa (ja pari muuta osavaltiota). Etta silleen. Minakin olisin voinut olla altaassa polskuttelemassa kolmen vuoden paassa. :(

Yritetaan miettia etta missa olisi se meidan paratiisi kotipaikka. Oregon on aina kiinnostanut mutten tieda jaksaisinko sadetta enaa kun taalla sataa kovin harvoin. Edelleen siis mietintalakki paassa. Tykkaisin sellaisesta paikasta jossa olisi nelja vuodenaikaa mutta talvi olisi lyhyt. Ei liian kuumat kesat. Lahella jonkinlaista vetta. :) Kaunis kaupunki. Ei kauheesti otokoita.........

Merja kirjoitti...

Bisquits, täällä ei tuule kuin hyvin harvoin. Tai no oikeastaan tuulee kyllä syksyllä, mutta ne on kuumia tuulia.

Sansku, voi mikä harmi tuo miehesi koulutus. Oregonista: se on ehdottomasti yksi mun lemppariosavaltioista täällä. Muuttakaa sinne! Meri lähellä, ei ötököitä. Eikä liian kuumaa, ainakaan rannikolla.

Sooloilija kirjoitti...

Ihanan raukea tunnelma. Miksi muut eivät ui? Me pohjoismaalaiset on totuttu uimaan mm. ahkerasti uimahalleissa, siksi sitä mielellään kai uidaan kaikissa altaissa..

Oikein lomatunnelmat näissä kuvissa.

Yaelian kirjoitti...

Onnittelut vuokrasopimuksen uudistamisesta! Ihanan näköistä tuolla teidän klubialueella,kuin joku hacienda!

mizyéna kirjoitti...

Täydellistä!!!

Sanctuary kirjoitti...

Asutte paratiisissa! Uiminen on hirmuisen mukavaa ja rentouttavaa, mutta yleisissä uimahalleissa harvemmin. En kyllä yhtään pistäisi pahitteeksi omaa allasta, jossa voisi ylhäisessä yksinäisyydessä loiskia aamu- tai iltatuimaan!

Merja kirjoitti...

Sooloilija, aika monilla on täällä omat uima-altaansa. Viikonloppuisin täällä kyllä on yleensä vilskettä, mutta silloinkin yleensä vain lapset uimassa, vanhemmat loikoilevat tuoleilla..

Yaelian, hacienda-tyyliä kait tuossa on haettu.

Mizyena, onhan tuolla kivaa ja rentouttavaa. Tekevät vielä hyviä smootheja tuolla kahvilassa.. ja panineja.. tuoksut aina houkuttaa.

Sanctuary, uimahallikäynnit on mullakin mielessä. Mutta oikeastaan tykkäsin niistäkin. Oli hauskaa katsella lapsia uimahyppytunneilla.. mutta jos liikaa väkeä niin kyllä ahdisti.

marika kirjoitti...

Oih, onneks pahasuisella ukolla oli sit ok vaimo :)
Oikein vip uimareitti ja allas poikineen sinulla.

PS! Toi rautasänky ja sisäpiha ed.postissa oooh:)
Hyvää vikkonloppua sinne!

Nina kirjoitti...

Voi miten kauniin näköistä! Kyllä tuolla kelpaa käveleskellä :-)

Yksi haaveistani on nähdä kolibri... Toivottavasti näen joskus :-)

aurinko kirjoitti...

hyva etta vetaiset sen 1km. mina makaan altaan reunalla pulleana ja harvoin kastelen itseani.
kauniilta nayttaa teidan allasalue!

Liivia kirjoitti...

Kyllähän tuolla kelpaisi!
Onko nuo violletit pallerot todellakin rosmariinin kukkia?

Merja kirjoitti...

Marika, niin, ja vaimo oli ihan siedettävä..

Nina, kolibreja on täällä paljon! Niistä on tullut arkipäivää.. valitettavasti.. niitä näkee koko ajan pihallakin.

Aurinko, kunhan saan itseni hilattua sinne altaaseen se kilometri menee kyllä ihan itsestään. Ja kivahan tuolla on uida.

Liivia, tuo violetti pallerokukka on eri, rosmariiniaita lähtee siitä heti takaa. Rosmariinissakin kyllä on ollut sellaisia siniviolettiskukkia, mutta pieniä.