keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

No shirt, no shoes, no problem!

Jos hiukoo, tekee mieli sellaista perussimppeliä ja täyttävää, ja vielä hyvin relaa ilmapiiriä, kannattaa suunnistaa Hodad's hampurilaisbaariin Ocean Beachissä.

Otsikon slogan on täällä kehyksissä seinällä. Ketään ei todellakaan kiinnosta tuletko paita päällä vaiko suoraan biitsiltä surffilauta kainalossa pelkät uimahousut jalassa.

Täällä ollaan syömässä, hei, ei koreilemassa. Tuplahampurilaiset ja pirtelöt tilaukseen siis.

Tänne on jonoa aina, siis AINA. Paikalla on jo legendaarinen maine. Me saimme pöydän puolen tunnin odotuksen jälkeen.

Ruoka tuli! Suklaapirtelö on täällä ihan parasta. Mutta hei, miten tästä haukataan??

Se oli hyvää, kyllä. Mutta ihan yhtä hyvää hampurilaista saa mielestämme paikallisesta hampurilaisketjusta, joka löytyy allaolevalta lempiravintolalistaltani (joku näitä toivoi).

1. Taste of Thai. Täällä on niin hyvää thai-ruokaa, että haluamme kokeilla ruokalistalta ihan kaikkea. Erityisen hyvää on alkupala jossa pienet vihanneskääryleet pyöräytetään itse. Lautasella pinaatinlehtiä, pilkottua limeä, ituja, inkiväärikuutioita, katkarapuja, porkkanaa, tulista thaipippuria, maapähkinöitä ja paahdettua kookospähkinäraastetta. Päälle thaimaalaista luumukastiketta joka on sakeutettu hunajalla.
2. Akai Hana sushiravintola. Kaikki erinomaista, ilmapiiri rauhallinen ja viihtyisä, palvelu loistavaa. Sushirullista voin kehoittaa maistamaan esimerkiksi Keithiä tai Dragonia.
3. Ortega's Mexican Bistro Hillcrestissä. Olen kirjoittanut tästä aiemmin, ei nyt siis enempää. Todella hyvää meksikolaista.
4. In-N-Out. Hampurilaisketju, jonka ruokaa saa neljästä osavaltiosta, Kalifornia mukaanluettuna. Halpaa ja hyvää! Unohtakaa se kaaripaikka, sitä ei todellakaan tarvitse kokea vaikka Amerikkaan eksyykin. Jos himoatte hampurilaista, tämä on ihan parasta.

9 kommenttia:

Kung Fu Panda kirjoitti...

tosi kiva postaus - kiitos vinkeistä :) !

Liivia kirjoitti...

Kun nyt oikein ryhdyn muistelemaan, olen tainnut syödä hampurilaista kahdesti elämäni aikana. Tykkään kyllä, ei siinä mitään. Ei vaan ole osunut kohdalle, enkä kestä oikein minkään sorttisia hampurilaispaikkoja. Mutta jos olisin siellä teidän suunnalla, kuuluisi ihan asiaan syödä hampurilaista hampurilaispaikassa.

Tuo kuvaamasi paikka ei olisi kuitenkaan mulle, en voi mennä "vain" syömään mihinkään uimahousujen sekaan.
Mutta thaipaikka sai nälän virkoamaan heti, vaikka juuri söin aamiaisen.

violet kirjoitti...

HAmpurilaista alkoi tehdä mieli jos se olisi tuollainen kuin kuvassa. Olen toki niitä ison M;n lätkiä syönyt mutta en tykkää.

Hienon näköinen paikka tuo. En ole mitään tuollaista kokenut.

MaaMaa kirjoitti...

Hyvin kuvailtu menu thai paikkaan. Vesi herahti kielelle heti!

Mä ostin miehelle kerran joululahjaksi "hamburger press":in. Eli sellaisen muovipuristimen, mihin isketään jauheliha raakana ja sitten puristetaan siitä täydellinen burger. Ystävälleni kerroin ostaneen hamburger pressin ja hän luuli, että sillä liiskataan valmis hampurilainen jotta se mahtuu suuhun! :D

...sellaista oisit voinu käyttää tuohon jättipurilaiseen! ;D

Liivia kirjoitti...

Nuo pikkuiset ovat ihan samannäköisuiä edelleen! Tietysti tyyli on muuttunut. Mä sitten niin diggaan tätä pikku tyttöäsi. Vekkuli ja tosi söpö.

Minä taas haluaisin pysäyttää ajan (yhtä ikää vaikka kuusi vuotiaaksi asti voisi minun puolestani olla aina kaksi vuotta), enkä yhtään tahdo tuon yhden kasvavan. Mutta mulla ei olekaan kokemusta kaksosista:) Hienosti olet selvinnyt!

Merja kirjoitti...

Kung Fu, ole hyvä. Huomasinkin että teilläkin on nyt oma blogi :)

Liivia, uimahousut on nyt kummiskin tuolla vähemmistössä. Mutta periaate siis että pukeutuminen ei ole se keskimmäinen asia. Ei nyt ehkä ole minunkaan ykköspaikkani, tuollainen, mutta minusta on mahtavaa juuri se että täällä voi KOKEA niin erilaisia asioita.

Violet, M on inhokkipaikkani. Joskus suostun kynsin hampain viemään yhteen sellaiseen täällä lapset, kun se onkin gurmeesellainen, oikeat kokit paikalla ja normimenun lisäksi siellä tehdään hyvää ruokaa.

Maamaa, tuo hampurilaispuristinjuttu naurattaa. Tiedän mitä tarkoitat, oon nähnyt sellaisia.

Kaylovesvintage kirjoitti...

food....I love food, great photos

Tuikku kirjoitti...

In-N-Out, voi vitsi miten ovatkaan hampurilaiset siellä hyviä, vaikka en mitenkään erityinen hamppujen ystävä olekaan. Pettymys oli suuri kun olimme lomalla Floridassa ja ketjuahan ei ole siellä! Silti eskoiseni söi kahden viikon lomalla joka päivä juustohampurilaisen ja odottaa jo kovasti ensi syksyn lomaa....

Savu kirjoitti...

Oih vaikka juuri söinkin niin alkoi haluttaa näihin paikkoihin! Herkullinen postaus :)