lauantai 30. tammikuuta 2010

Aamiainen Mission Beachillä

MissionB1

MissionB2

Siitä onkin aikaa kun olemme käyneet viikonloppuaamiaisella. Lapsista kaksi oli lauantaikerhossa, yksi hippiäinen matkassa (oli eilen vielä kuumeessa). Hassua mutta mukavaa leikkiä yhden lapsen perhettä.

MissionB4

Menimme Mission Beachiin, siellä hyvä aamiaispaikka The Mission. Jonotusaika 20 minuuttia, joten piipahdimme biitsin vieressä boardwalkilla. Pyöräilijöitä, rullalautailijoita, ja muuta väkeä nauttimassa auringosta ja merituulista.

MissionB3

MissionB6

Minulle Rancheros Verde: tortillan päällä pari löysähköä kananmunaa, mustia papuja ja verde-kastiketta (paahdettua chiliä ja tomatilloksia).

Hänelle Roast Beef Hash: grillattua lihaa, rosmariiniperunahöystöä ja munakokkelia.

Hippulille: iso banaanipannukakku kermaisella hymynaamalla.

MissionB5

We took one of our three with us to Mission Beach for breakfast. She had fever yesterday, so still taking it easy today.

The wait time was 20 minutes, so we took a walk one block over to the beach and the boardwalk. Lots of people out enjoying the sun and the ocean breeze.

The Mission seems to be extremely popular, no wonder, because their breakfast is really tasty.

11 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Kyllä on kaunista. Huikea tuo avaruus ja horisontti ensimmäisessä kuvassa. Olen aina rakastanut paikkoja, joista näkee kauas. Katse saa levätä.

Vilijonkka kirjoitti...

Aikas runsaat aamiaiset, mutta se lienee maan tapa! Muistui yhtäkkiä mieleen vaihto-oppilasvuoden kuluessa nautitut jäätelöannokset...

Tekee hyvää lapsellekin saada jakamatonta huomiota, mutta ollaanhan me tästä ennenkin naputeltu. Hyvää viikonlopun loppua teille!

Hanstu kirjoitti...

Oi voi. Vaihtaisin heti tämän talven tuohon tunnelmaan. Heti. Ja tuo aamiainenkin kelpaisi :)

Anniina kirjoitti...

Tykkään hurjasti tuosta hiekkaanpirtämiskuvasta. Siellä on jännän valkoista!

Merja kirjoitti...

Kirjailijatar, täällä on niin paljon rantaviivaa että noita avaria paikkoja löytyy aina. Siitä minäkin tykkään, että on tilaa hengittää ja katsella.

Vilijonkka, kyllä, runsaat on aamiaiset täällä kaikkialla! Jaksoin puolet tuosta. Toisaalta hinnat on edelleen aika edulliset ravintoloissa.

Joo, lapsi oli tietysti hyvin mielissään. Sanoi jo autossa että meitä on nyt vain me kolme, isi ja äiti ja minä :)

Hanstu, ymmärrän... Suomen talvi on luvattoman pitkä.

Anniina, meidän tyttäret piirtää aivan hämmästyttävän samalla tavalla. Tuosta kuvasta ei ehkä niinkään huomaa mutta viisivuotias on jo hyvin lahjakas piirtäjä. Tykkää myös maalata, kovasti!

Helmi kirjoitti...

Ihana tunnelma tossa pyöräilykuvassa!:)

Liivia kirjoitti...

Huh huh, mulle tuli ähky jo katsellessa ruokakuvaa.
Mutta lämpö ja meri ja kaikki sellainen, kelpaisi varmasti.

Anonyymi kirjoitti...

Juuuuri tuollainen biitsinäkymä mulle!
Mulla on tommonen cruising-pyöräkin! No, melkein;-)

Päässä alkoi soida LA Woman.

Toi seinään maalattu no smoking ja mitä siinä nyt kiellettiinkin...mahtaako tepsiä?

Merja kirjoitti...

Helmi, joo, aika rennolta näyttää..

Liivia, me istuttiin syömään kello puol ykstoista. Ja aamun kuntoilutkin oli tehty.. joten aika kova nälkä! En silti jaksanut kuin puolet. Yleensä ruoka-annoksista täällä jää aina kotiin vietävää, joten aika hyviä diilejä nuo annokset on.

Violet, tuossa on kyllä hyvä ajella.. mutta nätimpiäkin biitsinäkymiä kyllä on!

Ai sulla soi Doors.. mulla tulee aina mieleen vaan Beach Boys..

No smoking.. täällä itse asiassa röökataan aika vähän, siis huomattavasti vähemmän kuin missään Euroopassa. Olen siitä tosi tyytyväinen. Mitä tulee juomiseen niin ne on parilla biitsillä täällä ankarasti kielletty, kun on ollut liian rajuja biitsipartyja. Ja sitä myös seurataan.. noilla rannoilla ajaa partioita. Mutta pohjoisemmilla rannoilla taas juominen on sallittu, siellä asuu nääs varakkaampaa väkeä, ja ne harrastaa korkeintaan viini/skumppabrunsseja biitsillä :)

Anonyymi kirjoitti...

Myönnän; Beach Boys soi rantamaisemia katsoessa eniten, Doors ja LA Woman vain siksi kun olen nähnyt sellasen filminpätkän missä Morrison kruisailee juuri tuommosella pyörällä uikkarit jalassa ja siinä soi ko. biisi;-)

marika kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja kuulostaa teidän päivät ja aamut :)
Ihania kuvia!