maanantai 1. helmikuuta 2010

Hip hop huppari

Huppari_1

Vein tänään lapset kouluun kävellen. Paras vaate aamukävelyillä on huppari, lempivaatteeni heti tunikan jälkeen. Kaapissani roikkuu useita huppareita.

Se on myös aika näppärä vaatekappale, saatan monesti kiskaista hupparin suoraan alusvaatteiden päälle (ja sitten toivon ettei kukaan lapsista vaan saa päähänsä kiskaista koulun pihalla vetoketjuani..).

Huppari_2

Yksi tuli häiritsemään vakavaa kuvaussessiota. Saakoon sitten naamansa sivuille.

Huppari_3

Ihana yllätys postilaatikossa. Onko parempaa postia kuin tuoksuva posti? Olen aivan koukussa Saipuaan, otin heti käyttöön rosmariinilta ja mintulta tuoksuvan.

On todella suloista, että paketin mukana tuli pieni käsinkirjoitettu terveinen.

Saipua_1

Saipua_2

Today, after taking the kids to school, I took a long morning walk. In my hoodie. I love hoodies, my favorite piece of clothing after tunics. I have several hanging in my closet.

He interrupted my serious photo session. Therefore, he will get his face on the page (hah, I know he probably did not want that).

I got such good mail today, from Saipua! Is there anything better than a fragrant package in your mailbox? It's so sweet how they included a little handwritten thank you.

13 kommenttia:

Vilijonkka kirjoitti...

Aivan ihania paketteja, eihän tuollaisia voi avata tai saisiko ne jotenkin kuitenkin liimattua uudelleen kokoon. Hah, huomaan kuulostavani ihan omilta lapsiltani, jotka haluavat säästää kaikkea roskaa. Mutta nyt on niin kauhea kauneudenkaipuu, että saippuapakettiroskatkin sykähdyttävät.... Kiva kun näytit.

Minä en muuten osaa käyttää huppareita ollenkaan. En omista yhtään, jotenkin se huppumöykky niskassa arveluttaa. Tyttärillä on kyllä huppareita lukematon määrä.

jenna kirjoitti...

voi, sulla on hyvin ihana huppari! ja hei, miten sen nimi vois olla saipua?! onko jenkeistä, vai? koska huomasin ettei kirje oo suomeks...

Merja kirjoitti...

Vilijonkka, ei niitä oikein raskiskaan... mutta pakko on, niin hyvälle tuoksuu ja ihanat käytössä!

Minä palelen aina, siksikin tykkään huppareista. Kun hupun vetää päähän tulee heti lämmin ja.. sellainen turvallinen olo.

Jenna, Saipua on Brooklynistä. Juu, hauska pieni kirjoitusvirhe!

Yaelian kirjoitti...

Ihana tuo parikuvanne! Itsekin olen koukussa tuollaisiin saippuoihin,joit täällä tehdäänkin paljon.Ja miten mukavaa,että panostavat tuollaiseen henkilökohtaiseen viestiin:-)

lintu sininen kirjoitti...

i love hoodies too!

Liivia kirjoitti...

Tunika on minunkin lempivaate, mutta hupparia en osaisi millään kuvitella päälleni.

Omia saipua-saippuita en ole vielä raaskinut korkata. Ihailen hyllyllä:)

Anonyymi kirjoitti...

IIIHANIA paketteja!

Huppari...mulla on pari. Aika harvassa käytössä mutta ei mikää ei-ei.
Ihana tuo kuva missä mieheni tunkee mukaan;-)

niina kirjoitti...

Ihania saippuoita! voi että..raskiiko noita edes käyttää?
Minunkin lempivaatteita on ehdottomasti kaikenkarvaiset tunikat ja mekot,niin kivoja ja helppoja! Joskus käytin paljon huooareita,nyt ei ole kuin yksi jossain kaapin perukoilla. Villatakit ja neuletakit syrjäyttivät ne:)

Kirjailijatar kirjoitti...

Onpa ihania saippuapaketteja. Minä olen heikkona paketteihin...ja saippuakaupassa on pakko tuoksutella kaikkia saippuoita niin, että päätä särkee.

Merja kirjoitti...

Yaelian, täälläkin on todella paljon erilaisia saippuavalmistajia mutta mikään niistä ei tuoksu yhtä hyvälle kuin nuo saipuat (aina hymyilyttää kun kirjoitan tuon).

Sansku :)

Liivia, korkkaa nyt ihmeessä! Saahan niitä lisää..

Piilomaja, joo, yksi lapsistakin tunki mukaan, koko ajan joku hyöri ympärillä. Sellaisia on kuvasessiot meidän kotona, iltapäivällä ainakin..

Niina, raskii niitä ja käytän! Mulla on jokapäiväisessä käsisaippuakäytössä nuo, ne kestää todella pitkään.

Ja neuleet, kyllä minä niistäkin tykkään mutta mulla vaan kutittaa tosi moni niistä. Hupparivillatakkikin on, taitaa olla parikin. Mutta nuo puuvillaiset hupparit ei kutita ikinä, ja ne on parasta täällä ikuisessa kesässä.

Kirjailijatar, sut voisinkin viedä sitten yhteen putiikkiin Old Townissa. Siellä myydään vain saippuoita.

Ylva kirjoitti...

Voi, te ootte kyllä ihanan näköinen pari!

Hupparit ovat kyllä pop täälläkin. Tosin tosi arkisen ja käytetyn näköisiä ovat.

Kirsi kirjoitti...

Kyllä minäkin noin nättiä hupparia pitäisin, mutta täällä myydään vaan niitä tylsiä huppareita, mur! Johnille sopii hyvin nuo ögonglaassit ;)

marika kirjoitti...

Eka kuva oi, kaunis olet!

Ihania paketteja, minäkin en raaskisi käyttää :)