sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Sweet Sunday

Freesia

Hassua minkälaisista asioista viikonlopun tunnelma syntyy. Minulle se alkaa monesti siitä kun saan uudet kukat maljakkoon.

Kimpussa nyt freesioita, tulppaaneja ja muutama hyasintti. Freesian tuoksu on aivan ihana.

Pisara

Graafisuus näkyy edelleen ompeluissa. Tätä kangasta olen ihaillut ja jemmannut jo pitkään. Nyt sain viimeinkin kimmokkeen tehdä tästä jotain. Toivottavasti saan sen putiikkiin jo maanantaina.

Herkku

Sunnuntain aamiainen on nyt syöty (ja vähän herkkuakin päälle). Tänään ympäri Amerikan juututaan television ääreen katsomaan superbowl-ottelua, meillä ei ole pienintäkään aikomusta välittää siitä. Lähdemme ajelemaan pohjoiseen, löytöretkille vielä tuntemattomiin pikkukaupunkeihin.

Nauttikaa sunnuntaista!

* * * *

My weekend feeling usually starts from getting new flowers onto my table. This Saturday I got some freesias, tulips and a couple of hyacinths.

The rain and cloud fabric is something that I have had for a long time. It is one of my favorites, but I finally started making something from it. Hopefully I will get it in my boutique by Monday.

Sunday breakfast has been enjoyed, and now we are ready to head north. To explore some little towns yet unseen. Most people in the States are probably glued to their tv's today, thanks to superbowl, but we are not into that.

8 kommenttia:

TheBlueHouse kirjoitti...

Ihanat kukat (ja pikku nautiskelija) !

Mustakin uusi kukkakimppu perjantaisin viimeistelee viikonloppusiivouksen (silloin kun jaksaa sen tehdä). Tälle viikonlopulle ostin 3 nippua tulppaaneja.

Tykkään freesiasta, yksi mun lemppareita. Voisin tuoksutella sillä varmaan itseni pyörryksiin...

Hauskaa viikonloppumatkaa !

Ulla

Kirjailijatar kirjoitti...

Upea kukkakuva. Minua jo melkein harmittaa, kun nämä joulun amaryllikset eivät ota kuollakseen. Pukkaavat koko ajan uutta kukkaa, vaikka minun tekisi jo mieli ihan erilaisia kukkia. Kivan näköinen tuo kangas :)

lintu sininen kirjoitti...

ihanat kukat! mietin juuri pari paivaa sitten etta pitaisi ostaa useammin kukkia.

Liivia kirjoitti...

Minunkin viikonloppuni alkoi kaupungissa aina tuoreiden kukkien, uuden lehden ja punaviinipullon ostolla.
Nyt on karisseet nuo kaikki. Kukkakauppoja on kaksikin, mutta niissä niin tyhmät ja ylihintaiset kukat, lehtivalikoima supistunut suomalaisiin (en juurikaan osta suomalaisia) ja Alkoakaan ei täällä ole.
Harmillista, vaikka olen jo tottunut tilanteeseen.

Vilijonkka kirjoitti...

Kääk, meillä on kyllä mahdottomasti yhteistä. Kas minäkin käyn aina lauantaisin ostamassa uudet leikkokukat, sekä ruokapöydälle että olkkarin isoon lattiamaljakkoon. Se on viehättävän viikonlopun alku.

Parolan asema kirjoitti...

Suloisia sävyjä, ja voi mitä kukkia! Tuo kangas inspiroi nyt kyllä jotenkin aivan uusiin sfääreihin, kiitos maanantai innoituksesta :)

Merja kirjoitti...

Ulla, joo tämä tapaus söisi mieluiten vain pelkkää sokerista ja makeaa!

Mulla ei ole ollut koskaan sellaista viikonloppusiivoustarvetta, yleensä tartutaan imuriin kun huomataan että pölypallot alkaa vallata liikaa lattiatilaa. Sellasta hyvin satunnaista siivousta. Ja mies on meillä ahkerampi siivoaja (mikä on kyllä ihana asia).

Kirjailijatar, minä tykkään kyllä valkoisista amarylliksistä kovasti, mutta ymmärrän että se amaryllis-aika menee ohi aika pian joulun jälkeen..

Sansku, mulle se on tullut jokaviikkoiseksi tavaksi. Tosin nyt heti korjaan että viime viikko jäi kyllä väliin.

Liivia, harmi. Mutta voin kertoa että vaihtaisin vauhdissa nämä paikalliset idiootit mainoksia täynnä olevat lehdet niihin teidän suomalaisiin herkkuihin... onneksi sisko lähettää mulle säännöllisesti Dekon ja muut suosikkini. Ja muidenkin kivojen kanssa on lehtivaihtoa, terkkuja vaan :)

Punaviinistä vielä, sitä meillä on kotona aina jemmassa, kiitos viiniä harrastavan miehen.

Vilijonkka, niin on! Teillä vaan taitaa olla siellä vielä halvemmat kukat, luulen?

Parola, onpa mukavaa jos innoitus kulkee näinkin päin, sun blogisi kun on aina täynnä inspiroivaa!

TheBlueHouse kirjoitti...

No ei meilläkään välttämättä viikkosiivous ole kummoinen. Joskus riittää tiskipöydän tyhjennys syyksi kukkien ostoon, laiska kun olen siivoamaan.

Äitini siivosi joka lauantai ja valjasti meidän lapset tietenkin mukaan. Siivouksen päätteeksi hän haki aina kukkia maljakkoon olohuoneen pöydälle, joko puutarhasta tai pellolta. Joten kai se sieltä juontaa tämä kukkarakkaus.

Ulla