maanantai 22. maaliskuuta 2010

Mikkimaassa

Disney1

Disney2

Disney3

Disney4

Pyöritty on, kaksi päivää ja koko rahan edestä! Hauskaa oli.

Tämä oli toinen vierailumme Disneylandiin (koko perheellä, itse olen käynyt siellä ensimmäisen kerran kaksikymmentä vuotta sitten!). Kävimme tällä kertaa myös viereisessä Disneyn California Adventure -huvipuistossa.

Nautin itse eniten lasten riemusta. Ja siitä että he ovat vielä tarpeeksi pieniä tykätäkseen eniten pyörivästä leppäkerttu -laitteesta.

Disneyland on tietysti täyttä kulissia. Silti erittäin hienosti rakennettu. Jos jotakuta ei mikään ilahduta tai ihmetytä tuolla, luulen että on muutenkin elämäänsä tylsistynyt.

Iltaisin puisto on erityisen kiehtova. Monimuotoiset lamput luovat lumoavaa tunnelmaa. Olo on kuin satukirjan sivuilla.

Disney5

Disney6

Disney7

Back from Mickeyland! We stayed for two days, and made sure we got our money's worth.

For me, the best thing is watching the enjoyment of the kids. This was their second visit to Disneyland. I thought it was great that they are still small enough to love the spinning ladybugs the best.

It is true that Disneyland is all fake. But then again, isn't that what fantasies are supposed to be? I think if someone is completely bored there, they are bored with life in general.

At night the park is at its' best. All those lights creating a spellbounding atmosphere. Almost as if you were walking on the pages of a fairytale book.

15 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Taianomainen tuo teekuppikuva. Minäkin olen ihan samaa mieltä: Jollei jaksa edes pikkuisen haltioitua huvipuistoista, on vähän kyyninen ja elämäänsä kyllästynyt. Lasten riemua on ihana katsoa. Ja kaikkia niitä lavasteita, miten illuusio luodaan. Olen käynyt Pariisin Disneylandissä ja olin ihan myyty.

Yaelian kirjoitti...

Ihania kuvia! Olen käynyt Floridan Epcot Centerissä,joka sekin on mikkimaata,tai melkein,paitsi enemmän aikuisillekin.

Kenza kirjoitti...

Kauniita kuvia! Kävimme aikanaan Disney Worldissa Floridassa ja huumorintaju meinasi loppua 35 asteen helteessä jonojen ollessa moniin laitteisiin 90 minuuttia. Mutta tulipa käytyä, maksettua itsemme kipeäksi, eikä kuopus muista mitään, vaikka silloin kovasti nautti :)

mizyéna kirjoitti...

Mekin oltiin eilen huvipuistossa mikä tosin oli ehkä kymmenyksen kokoinen tuosta mutta kivaa oli ja lopuksi syötiin hattarat :)

Kivat kuvat kuten aina.

Anonyymi kirjoitti...

Voi mä tunnen monia aikuisia joille on suorastaan kunnia-asia olla hiukan tympääntyneitä ja hyyyyyvin kyynisiä vaikka oltaisiin vasta huvipuiston porteilla.
"KAupallista roskaa"....

Kukin painaa tavallaan, minä menisin varmaan laitteeseen kuin laitteeseen ja kuten sinäkin sanoit, lasten iloa on ihana katsoa kaikkialla.

maijanmaja kirjoitti...

Tunnustan. Mua ei inspiroi ajatus Disneylandiin menosta. Ja me siis ollaan nyt menossa Kaliforniaan kesällä ja kaikki muut taitaa sinne haluta. Ei siksi, että siellä olisi tylsää, vaan... plääh. En osaa sanoa.. Ehkä tämä kuuluu sarjaan "en pidä lakritsijäätelöstä" (kunnes maistoin sitä vastentahtoisesti viikko sitten ja se olikin todella hyvää!!). Vääriä mielikuvia tai jotain.
Hyvä kuulla, että te viihdyitte ja nautitte!

MaaMaa kirjoitti...

Mun lempilaite oli joku "tukkijoki" tyylinen; freefall lopussa ja ulos likomärkänä; kätevää sinänsä niin ei näkynyt vaikka ois nauranut pissat housuun ;)

Tuhkimon linna on mahtavan kaunis iltavalaistuksessa!

Kivaa, että teillä oli hauskaa!

Liivia kirjoitti...

Katsoin ekaa kuvaa, että sinä, mutta jotenkin hyvin oudon näköisenä. Kunnes muistin sen serkkutyötn. Teissä on paljon samaa.

Tuli ihan syyllinen olo kun valehdeltiin lapselle ettei Pariisissa mitään Disneylandia ole, silloin kun siellä oltiin. Toivottavasti ei enää itse muista koko asiaa.
Ensi kesän reissulla on kyllä luvattu huvipuistoon ja se lupaus pitää.

Merja kirjoitti...

Kirjailijatar, minua vähän harmitti kun teekupit jäivät käymättä, itsellä siis. Viereinen Liisa Ihmemaassa sen sijaan tuli ajeltua :)

Yaelian, siis Disney World kyseessä?

Kenza, no meilläkin oli aika kuuma sunnuntaina, piti välillä vetää varjoon lapsia. Ei sentään noin kuuma kuitenkaan. Vaan kun olin siellä jotain parikymmentä vuotta sitten käymässä, rikottiin kuumuusennätyksiä. Oli yli 40 astetta. Ihmiset juoksivat suihkulähteissä vilvoittelemassa.

Mizyena, hattaraa meidänkin lapset söivät, minä en koske, ällöttää.

Piilomaja, noita tunnen minäkin :) Juu, olin laitteessa kuin laitteessa, sellaisissakin mihin ei olisi ollut mitään asiaa. Yksikin kauhea vapaapudotusjuttu missä tultiin reilut kolmekymmentä metriä alas kauheata vauhtia. Huh.

Maijanmaja, eihän kaikkien tarvitsekaan innostua. Mutta se minulla tökkii jos pitää 'periaatteesta' sanoa ettei voi sietää tuollaisia paikkoja. Ennenkuin on edes käynyt.

MaaMaa, siinä jokilaitteessa en käynyt, piti vuorotella lastenkaitsemishommia :) Enkä ole tarkka... mutta tuo on kyllä Ruususen linna ;)

Liivia, meissäkö samaa? Mua on sanottu kyllä pikkusiskoni näköiseksi ja sen näen itsekin.. Tämä lasteni serkku on hyvin paljon keskimmäiseni näköinen kyllä, mielestäni.

Yaelian kirjoitti...

Disney World,exactly...

Anonyymi kirjoitti...

Liivialle sen verran että et oikeastaan valehdellut. Disney-paikka on sentään liki 50 km Pariisista vaikka RER-junalla pääseekin;-)

Ylva kirjoitti...

Ihana tunnelma noissa kuvissa!

Vilijonkka kirjoitti...

Emme saaneet tuonne aikaiseksi Pariisissa, monta kertaa tosin melkein lupailtiin lapsille. Täällä näyttää käyvän samoin. Mutta siitä olemme ylpeitä, että viime kesänä käytiin sentää Legolandissa, oikein erikseen mentiin kun kolmena kesänä oltiin muka niin kiiressä ajettu ohi vain. En oikein osaa sanoa miksi meille tuntuu olevan niin vaikeita tuo huivipuistoon meno. Kuvisssasikin on kerrassaan lämmin ja mukava tunnelma. Ja keikkuisin varmasti itsekin iloisesti mikkikorvat päässä. Saisikohan sielä hattaraa?

MaaMaa kirjoitti...

No tietty Ruususen Linna!...eihän tuhkimolla mitään linnaa ollut kun olivat köyhiä ... menee nämä hahmot sekaisin kun ei kunnolla mieti ;)

heini kirjoitti...

Ihailen täällä sukulaistyttösi kutreja. Väri, miten laitettu, taipuisuus, kaikki.