sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Mission bells

The early afternoon light is strong and contrasty when we arrive at the mission. It is hot and strangely quiet, even though we are very close to one of the biggest commercial areas of San Diego.

Mission San Diego de Alcalá was established in 1769 and is the first of the 21 missions in California. It is considered to be the first church ever built in California, and contains the oldest known cemetery in the state - hundreds of indians who had been converted to the Catholic faith are buried here.


The church is simple, rustic and beautiful with a terracotta tiled floor, beamed ceiling and heavy wooden doors. I did not take photos; I never use my camera inside churches if there are people inside praying.

Stepping out through doorway you are struck by the immensely thick walls. Outside, the garden is filled with beautiful flowers.


Looking at the bell tower, I get a feeling I'm inside that Hitchcock movie where the ending scene takes place at the top of a mission tower. Vertigo was filmed at another mission in California, though.

13 kommenttia:

M'man kirjoitti...

Mika ihana paikka! Nuo valkoiset seinat, varjot, auringon paiste...
Ja nuo kellot tuossa kuvassa.


Mukavaa viikkoa sinulle sinne Kaliforniaan !

s a n s k u :) kirjoitti...

Kaunista.

Mulle edelleen tulee kova Kalifornia ikava kun kayn sun blogilla. Ei kai sita nyt voi valttaa ja ei kai se nyt niin pahaksi ole myoskaan. :)

Tanja kirjoitti...

Minä ryykään kyllä seuraavaksi sinne! Ihanan kuuman näköistä. Minulla on nyt paha arkeenpaluuahdistus! Tavallisesti tykkään tästä vaiheesta syksyä, kun tuuli tuivertaa ja saa kahlata lehdissä. Nyt lehdet maassa ei värähdytä minun sieluani mihinkään suuntaan.

Jaki kirjoitti...

Kuvasi nostavat minulle tarpeen tulla Kaliforniaan! Todella ihania. En ole viela kerennyt lukea koko blogiasi, mutta kuvat olen jo katsonut ja tulen vierailemaan taalla usein tulevaisuudessakin. Voinko linkittaa blogisi? Olen itse palaamassa valokuvaamisen pariin vuosien tauon jalkeen, joten tallaiset kuvarikkaat blogit ovat tosi inspiroivia.

Merja kirjoitti...

M'man, harmi että noita kelloja ei päässyt lähempää näkemään. Portaat torniin oli suljettu.

Sansku, sun pitää tulla käymään.

Tanja, samoin. Saa tänne ryykätä, täällä on vieraspeti. Tosin varattu kuukauden päästä joksikin viikoksi, mutta sitten taas joulun jälkeen vapaa..

Jaki, tottakai saa linkittää. Kiva että löysit tänne ja pääsen minäkin lukemaan teidän elämää toisella rannikolla. Vielä en ehtinyt kuin vilkaista..

Kirsi kirjoitti...

Morjens! Käytiin Pekan kanssa äsken postissa: sulle lähti maapostissa 2 kuorta, joissa lehtiä ja NOITApillejä. Lisäksi lähetettiin lentopostissa sulle ja Lauralle paketit ja Rebekkaruusulle ja Tuomastomerallekin omat pienet kirjeet.
Joulukin lähestyy: mitähän pienille ja isommille Korvatunturin pukki lähettää??

Rakkaita terveisiä kaikille, SUPERpaljon LauraLurpukkaLöppöselle.

Tuo oli hieno tuo kirkko, ja puutarha vaikutti ihanalta. Oliko siellä niin rauhallinen tunnelma, kuin kuvista välittyi?
t. Siskosi Lähes Lapista

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Olikin vierähtänyt tovi kun viimeksi kävin blogillasi, mutta onpa tänne kertynyt aivan mielettömän upeita kuvia ja kertomuksia.

En voi kuin haukkoa henkeäni kuviasi katsellessa. Mä olen itsen niin kiinnostunut kanssa kulkemaan kamera kaulassa kaikkialla, mutta on vielä niin paljon opittavaa.

Nämä sun kuvas kyllä inspiroi opiskelemaan lisää.

San Diego on kyllä todella kaunis kaupunki, olisi tosi mukava päästä sielläkin piipahtamaan. Matkakuume kasvaa aina kun vilkaisen blogiasi.

17 neliötä kirjoitti...

Vau. Voin vain kuvitella, miten kauniisti valkoiseksi kalkittu julkisivu on hehkunut auringossa!

Merja kirjoitti...

Kirsi, oho! Siellä on postipojat ja -tytöt kiireisinä. Tänne tuli toinenkin paketti jossa Glorian Kotia. Kiitos. Ja kylläpä jotkut taitavat ilahtua omista kirjeistään..

Kirkkoalueella oli hyvin rauhallista, joo. Ja kuumaa!

Itkupilli, no kiitos! Mietippäs lähtisitkö käymään Diegossa, eihän tästä kauan mene vaikka hyppäisi junaan.. Pieni blogikahvittelu?

17 neliötä, se hehkui! Hyvä että oli aurinkolasit mukana, muuten olisi ihan silmiin sattunut..

MaaMaa Maailmalla kirjoitti...

Hienoja kuvia taas kerran Merja.
Kuule, mä oon haastanut sut outous-meemiin blogissani - käy lukemassa ja toivottavasti otat haasteeni vastaan :)

terkkuja!

s a n s k u :) kirjoitti...

Simsalabim! Taion sulle enemman aikaa etta pystyisit paivittamaan useammin blogia ihanilla kuvillasi ja jutuillasi. :)

Aika - sita pitaisi aina olla enemman.

Kesiah kirjoitti...

Kirkkojen kellotornit ovat ihania. Jäin pitkäksi aikaa katselemaan juuri sitä kuvaa, jossa kellot näkyvät.

Sari kirjoitti...

Hei vaan, löysin sivuillesi eräästä toisesta ulkosuomalaisesta blogista ja lisäsin heti blogilistaani. Hassu sattuma, mutta olen joskus itsekin käynyt samassa Missionissa San Diegon suunnalla matkatessamme. Vaan missähän lie nuokin kuvat, pitänee alkaa etsimään...

Tosi kauniita kuvia olit ottanut!