torstai 23. huhtikuuta 2009

Jabadabaduu!

Hyräilläänpä yhdessä: 'Flintstones, meet the Flintstones, they're the modern stone age family. From the town of Bedrock, they're a page right out of history...'

Kuka muistaa??

Tämä surkuhupaisa ja vähän reppana vanha huvipuisto löytyy tien varresta matkalla kohti suurta kanjonia. Saimme puiston kokonaan itsellemme, muita vierailijoita ei näkynyt.

Ensin ajellaan pikkureitti ympäri kylää kivikauden aikaisella junalla, sitten vieraillaan Vilman.. öö siis Bettyn.. luona.

Paikka on totisesti nähnyt parempiakin päiviä. Lapset eivät pienestä repsahduksesta kuitenkaan piittaa, heillä on hauskaa. Dinon selkää lasketaan yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen..Miehen kanssa samoilemme paikassa kuin unessa. Miten yhden piirrossarjan hahmot voivat siirtää näin voimakkaasti ajassa taaksepäin? Olen melkein liikuttunut, niin paljon muistoja tulee mieleen.


On our way to the canyon we stop at Bedrock City, home of the Flintstones. Bit of a forlorn place now, though once it probably was a popular little amusement park.

The kids don't have a clue about who the Flintstones are, but hubby and I remember them well. Walking around here takes us back in time, in a nostalgic kind of way.

8 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Näyttää ihanalle paikalle, lisächarmia tuo juuri tuo vähän repsahtanut tunnelma ja ettei muita turisteja näy. Ihankuin pihapiirissä vielä kaikuisi huippupäivien lasten nauru...ja nyt teidän lapset toi eloa puistoon :)

Jabadabaduu! Nyt tuo Flintstones -laulu soi loppuillan varmasti päässäni ;)

17 neliötä kirjoitti...

Voi mahtavaa. Tuohan on miltei ympäristötaidetta! :D

Savu kirjoitti...

Oh la laa, mikä paikka!

Olina kirjoitti...

Hui... Minä olisin varmaan ahdistunut ja tullut kamalan surulliseksi. Hiljaisissa huvipuistoissa on jotain niin kovin hylättyä.

Onneksi muut osaavat nähdä asian valoisammat puolet, ja ottaa ilon irti!=)

leena kirjoitti...

Liikuttava huvipuisto!

(Mutta nyt tuo rallatus jäi päähän soimaan...)

Liivia kirjoitti...

Näyttää huvipuistolta, jossa minäkin viihtyisin, niin hassu.

Anniina kirjoitti...

Aika tyhjältä näyttää, varsinkin kun on keskellä hiekkatasankoja. Mutta jollain tapaa tosi kiehtova paikka! En oikein vaan tiedä että ahdistunko vai tykkäänkö käydä tuommoisissa, alan aina miettiä miltä siellä on ennen näyttänyt ja kuulostanut kun ihmisiä on käynyt enemmän.

Kaylovesvintage kirjoitti...

I want to go there...enjoy your holiday