torstai 2. huhtikuuta 2009

First stop: Palm Springs

Harmittaa vietävästi. Eilinen kampaajakäynti oli hämmennyttävä. Ennen leikkausta ilmoitin että kasvatan tukkaa pitemmäksi ja tasapitkäksi, ja haluan vain ihan pikkuisen kuivaa pois latvasta.

Tulos: hiukset lyhenivät useilla senteillä ja niihin tuli kerrostusta. Grrrrrr. Miksi jotkut kampaajat luulevat tietävänsä asiakkaita paremmin mitä he oikein haluavat?

Reissugarderobin kokoaminen sentään vähän lohduttaa. Ja kohta lähden hakemaan kaupasta lisää karttoja, sekä matkalukemista.

Ensimmäinen stoppi matkalla ensi lauantaina on Palm Springs ja siellä Ace-hotelli. Kuvat alla hotellin sivuilta. Odotan tältä uudelta majapaikalta yksinkertaista tyylikkyyttä, rentoa ilmapiiriä ja hyvää ruokaa.


Sain tänään tosin vähän kummallisen puhelun tältä hotellilta. Kertoivat että heillä on lauantaina tapahtuma, jonkun lesbojärjestön pippalot päivällä uima-altaalla ja juhlat jatkuvat iltayhteentoista yhteisissä tiloissa. Ilmeisesti haluttiin varoittaa muita yöpyviä asiakkaita mahdollisista meluhaitoista.

No en ole homophobinen, että sekaan vaan. Toivoin kuitenkin meille huonetta joka on vähän kauempana bilemeiningeistä, jotta lapset saisi nukuttua. Mielenkiintoinen alku reissulle joka tapauksessa.


A visit to the hair stylist yesterday did not quite turn out as I planned. So I'm trying to stay away from mirrors and pack clothes for the trip instead. I also need to go pick up some maps and reading for the trip.

Our first stop on Saturday will be Palm Springs, Ace Hotel. I'm expecting this place to be very interesting. Hopefully besides being simple and stylish, it will also be relaxing.

I got a confusing phone call from them this morning. On Saturday, they will have a lesbian event at the hotel, with a party continuing into late evening. I am not homophobic, by any means. In fact I wonder why they had to separately mention that the people are lesbians?? But I did request a room that will be a little further away from the party action, so the kids will get their sleep.

11 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tuollainen on TOSI ärsyttävää;mullekin on kerran tapahtunut,että kampaaja otti liikaa pois ,mutta onneksi hiukset kasvavat...

Vaikuttaa kivalta hotellilta;hyvää matkaa Palm Springsiin!

Savu kirjoitti...

Päinvastainen ongelma täällä - jouduin juuri itse keittiö fiskarseilla kursimaan lyhyemmäksi, kun kampaaja ei kai uskaltanut lyhentää toiveitteni mukaan! Äitini kiljui vieressä, mutta minä rapsin tyytyväisenä :P Hyvää reissua teille!

Kitty Kat kirjoitti...

Kampaamossa käynti on kyl mullekin aina vähän tuskaa...

Sillon jos toivois ihan pientä tasausta, niin ne saattaa kerrostaa pahimmillaan jopa 10cm eron hiusten pituuksiin.

Sit jos ois itse valmis antaan vapaat kädet, et tee mitä vaan, niin ne alkaa kyseleen, et no millaista olit itse ajatellut.

Kumma juttu...

MaaMaa kirjoitti...

Ei ole kiva jos tukka leikataan vastoin pyyntöä. Valitus vetämään ja ei tartte maksaa, mun mielestä!
Mulla kävi suomessa kerran noin. Mulla oli lyhyt tukka silloin ja kanssa halusin vain siistiä - ei mitään radikaalia muutosta. Ne leikkas semmosen mielettömän portaan tonne niskaan, missä tukka on ensin pitkä ja sitten yhtäkkiä muuttu siiliksi! TSIISUS! Yleensä en valittele kampaajalla, vaan nielen vihani ja meen kotiin itkemään ja hädissäni kampaamaan tukkaa, mutta sillon sanoin että ei kelpaa. Kampaaja oli pahoillaan - niin mistä? Että sen saksi leikkas vastoin mun pyyntöä?! huhhuh! "Porras" piti häivyttää hiuksiin ja lopulta mulla oli SUPER lyhyt tukka - mut parempi sekin kuin se kamala porras!

oho ...tulipa pitkä kampaaja kommentti...

Odotan innolla matkakuvia ja -kertomuksia! :)

Riikka kirjoitti...

Tulin ihan samalla fiiliksellä kampaajalta pari viikkoa sitten. Sanoin että kasvatan hiuksia, johon kampaaja sanoi: "juu ei oteta pituudesta mutta koska sulla on niin älyttömän paksu tukka, pitää ohentaa paljon". Ja se ohennushan tarkoittaa että nyt mulla on takaa hiuksista iso osa puolet lyhyempiä kuin ennen kampaajaa. Raivostuttavaa. Ja eikös se pitäis olla kiva juttu että on suomalaiseksi harvinaisen paksu tukka?

Kitty Kat kirjoitti...

Riikka, oon ihmetelly ihan samaa. Miksi kampaajilla on aina hirveä hinku päästä kerrostamaan?

Jos on ohuet hiukset niin sanovat et kerrostus saa näyttään paksummilta, jos paksut hiukset niin sanovat et näyttää muuten rumalta. Haloo...

Merruli kirjoitti...

Matkapuvusto näyttää erittäin lupaavalta. Toivottavasti bilettäjät antavat sopivasti rauhaa.

Juuri jos on päättänyt kasvattaa hiuksiaan parturin yli-innokkuus on pahinta mahdollista laatua. Minä aina päätän kasvattaa ja sitten sanonkin parturille, että reippaasti pois vaan eli täällä on vika ihan omassa päässä..

Merja kirjoitti...

Yaelian, kasvaahan ne mutta hitaasti :(

Savu, olen kyllä itsekin joskus tasoitellut omaa keittiösaksilla.

KittyKat, 10 sentin ero on jo kyllä aivan liikaa. Hermostuin jo tähän noin neljän sentin kerrostukseen ja soitin kampaajalle. Pääsin tänään sisään uudestaan, latvat tasoitettiin. Nyt on sitten lyhyempi mutta huomattavasti parempi kuin se kummallinen törröttävä kerrostus..

MaaMaa, tuokin kuulosti kyllä huvittavalta (vaikkei varmaan huvittanut silloin). Minä sain tosiaan nyt uuden leikkauksen ilmaiseksi, ja kyllä sietikin saada.

Riikka, tuotakaan en kyllä oikein ymmärrä. Ei minusta paksusta tarvitse ohentaa ellei jotenkin kummallisesti törrötä..

KittyKat, tuo on kyllä ihan totta mitä sanot..

Merruli, olen määkin joskus päättänyt kasvattaa ja sitten kuitenkin antanut leikata taas lyhyeksi. Mutta tällä kertaa oikeasti olin iloinen siitä että tukka on tosiaan kasvanut.. ja halusin säilyttää sen pitempänä. Pyh.

leena kirjoitti...

Minullakin viime kampaamoreissulla kävi niin, että pyysin tasoitusta ja sain järkyttävän ohennuksen. Melkein tartuin kampaajan saksiin, kun leikkely vain jatkui ja jatkui. Omituinen tasoitus mielestäni.

Bisquits kirjoitti...

Mulla on pienoinen kampaamokammo juuri tuon takia. Ihan kauheaa, kun kampaaja tekee jotain sellaista, joka ei sovi omaan tyyliin ollenkaan. :-(

Liivia kirjoitti...

Kyllä onkin kutsuvat kuvat majapaikasta! Odotan kovasti paluutanne, kuvien kera.