maanantai 30. maaliskuuta 2009

Kukkakedoilla

Huomasin yhtäkkiä että pääsiäinen on tuloillaan ihan pian. Kevät siis jo pitkällä. Lähdimme haistelemaan vähän kukkia Carlsbadin kedoille.

Paikka on Flower Fields, puutarha jolla kasvatetaan kulleron sukuisia leinikkikukkia.

Muitakin kukkia löytyy. Juostiin ympäri hajuhernelabyrinttiä. Minusta muuten englanninkielinen 'sweet pea' on paljon kauniimpi nimitys tuolle ihanasti tuoksuvalle kukalle.
Lapsille annettiin portilla passit, joihin kerättiin leimoja eri puolille puutarhaa kätketyiltä paikoilta.

Olen pannut merkille, että seitsenvuotiaasta on jo vaikeampi ottaa kuvia. Jos tähtään kameraa kohti, on tuloksena yleensä hieman.. hmmm.. poseeraava asento. Noh, suloinen hän on joka tapauksessa.

Ajattelin ottaa täällä pääsiäiskuvia. Höh, lähdin mukaan ihan väärän linssin kanssa. Laajakulma ei todellakaan ole paras vaihtoehto potretteihin. Ja jessus sentään miten vaikea on ottaa hyvää kuvaa kolmesta tenavasta! Jollakin aina valahtaa naama, hiukset silmillä tai jokin irvistys päällä.
* * * *
We went to see how far spring is at Flower Fields in Carlsbad. While there, I attempted to take some Easter photos of the kids. Easier said than done. I even grabbed the wrong lens when we left home.
But we had fun running thru the sweet pea maze!

14 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Ihania kuvia väärästä linssistä huolimatta. :) Pääsispä seikkailemaan tuollaiselle kedolle!

s a n s k u :) kirjoitti...

Kivat kuvat sait! Kai mekin voitaisiin kayda kukkaniitylla jos iskettaisiin vaikka silkkikukkia lumeen. :D Vahan sentaan jo lumet sulaneet.

Kirsi kirjoitti...

Ei ollut pääsiäisnoitia tuolla kukkakedolla :) Meillä sataa lunta, eikä pajuissa monen montaa "kissaa" vielä näy. Sunnuntaina taas ovikello soi vilkkaasti, kun pikkunoidat kiertävät oksien kanssa. Siis suklaamunien ostoon! Niitä taitaa sieltä löytyä hieman suurempi valikoima, kuin meiltä ;) Nuo kukat on todella kauniita - potrettikuvan kukat muistutti minusta pioneja, kun ovat nupuillaan.

Helinä kirjoitti...

Ilmeisesti kuitenkin ihan oikea linssi kun kuvat on upeita. Ja mitä uskomattomia kukkia ja värejä. Huokaus..

Parolan asema kirjoitti...

Kukkakedolla juokseminen, voi että kun tulee lapsuus mieleen, kunpa pääsisi täälläkin! Onpas kaunista, nerokas idea yhdistää puuharataa lapsille, kaunis ympäristö ja vähän opittavaakin yhteen.

MaaMaa kirjoitti...

Ihana kukkaketo juoksemiseen, nuuskimiseen ja värien ihailuun! Ja söpösiä hymykuvia lapsista, poseerasi tai ei :)

Niina kirjoitti...

Oi, tosi kivoja kuvia!

Yaelian kirjoitti...

Ihastuttavia kuvia kuitenkin onnistuit ottamaan! Ja onpa kivan näköiset kukkapellot, tuolla oliskin kiva juoksennella...

Merja kirjoitti...

Mizyena, tuo viimeinen kuva on vähän niinkuin luvatta otettu. Tuonne rivien väliin ei olisi saanut mennä... mutta mentiin kuitenkin..

Sansku, silkkikukkia, hih. Joo noin olisin varmaan itekkin sanonut viime keväänä Oulusta.

Kirsi, ei noitia täällä. Vain pääsiäismunien keruuta. Ensi lauantaina ennen reissuun lähtöä lapset pääsevät koreineen keräämään munia pääsiäistapahtumaan. Voi sitä karkin määrää mikä löytyy.. luulen että takapenkillä on aika hiljaista kun lähdetään ajamaan.

Helinä, on se oikea linssi.. ihan se hyvä on..

Parolan asema, meidän kolme kyllä tykkäsivät, vaikka alkuun heti ulisivatkin 'ei me mitään kukkia haluta mennä kattomaan'.

MaaMaa, osaahan nuo hymyillä, varsinkin jos on jotain tiedossa pikkupalkkioksi. Mutta tuo esikoinen kyllä näköjään poseeraa ihan pyytämättäkin.

Niina ja Yaelian, kiitos vaan.

Vilijonkka kirjoitti...

Ensimmäisstä kuvasta tuli mieleen joku hempeä telkkarisarja, jossa ollaan epätavallisen ihanissa maisemissa omituisen onnellisia. Olen kohdannut samoja vaikeuksia lastenkuvaamisen suhteen. Vaan ei pidä luovuttaa, aina välillä onnistuukin.

Minäkin havauduin pääsiäisen lähestymiseen ja kävin jopa höyhenostoksilla tänään. Ja rairuohot kasvaa posottavat hurjasti.

Merja kirjoitti...

Vilijonkka, ai kuten Pieni talo preerialla..

Täällä lentelee lasten sieltä täältä tuomia höyheniä pitkin taloa. Mitään niille ei ole kyllä tehty.. jos yrittäisin ryhdistäytyä vielä ennen reissua.

ilo kirjoitti...

Hei!

Olen osallistumassa ensi viikolla San Diegossa järjestettävään konferenssiin. Kysyisinkin sinulta ensinnäkin, millaisia vaatteita kannattaisi pakata mukaan? Säätietojen mukaan siellä on vain hieman yli kymmenen astetta lämmintä, pitääkö paikkansa? Ehdimme jonkin verran katsella myös paikallisia nähtävyyksiä ja aiomme käväistä ainakin kuuluisassa eläintarhassa ja Meksikon puolella. Olisi mukava kuulla muitakin vinkkejä paikalliselta. Kiitos kovasti jo etukäteen vastauksestasi! Kiitos myös kauniista ja viihdyttävästä blogistasi :)

Merja kirjoitti...

Ilo, laita minulle profiilini sähköpostiosoitteeseen mailia, kerron lisää. Säätiedot on kyllä pahasti pielessä... ainakin täällä sisemmässä (olemme noin 10 minuutin päässä merenrannasta) on ollut keskimäärin +22 joka päivä. Katsoin pidempää sääarviota ja senkin mukaan pitäisi olla vähintään +17. Lisäksi täällä tuntuu aina lämpimämmältä kuin mitä kerrotaan noissa säätiedoissa.

aurinko kirjoitti...

sinun esikoisessa on jotain samaa kuin minun esikoisessa.
old soul?
kovin nayttaa kevat erilaiselta kuin suomen blogeissa.