lauantai 24. lokakuuta 2009

Pukua, juhlaa ja pukujuhlaa

Näillä mennään tänä vuonna. Noita ja sen kissa, lepakko lentää ympärillä.

Koko viikko Halloween-hulinata. Puvut päälle, rientoihin, puvut pois. Uudet kemut, puvut päälle - oho, vähän revennyt, ommellaan - ja taas mentiin. Sokeria saa ja meno sen mukaista. Lapsille hauskaa, vanhemmille.. hmmm.. Vaan riemuansa on aina ihana katsella!

These are the outfits this year. The witch and her cat, a bat flying about them.

Halloween all week long. Costumes on, costumes off. Ooops, something ripped, need to fix. Back on again and let's go!

13 kommenttia:

violet kirjoitti...

saako tällaisessa yhteydessä sanoa että onpa sulla kamalat lapset;-)?
Ihanan kamalan näköiset noissa puvuissa. Pikkunoidat ja piru. Varmasti heillä on kivaa!

Liivia kirjoitti...

Ihanan kamalat lapset tosiaan!

Vai on siellä koko viikko sitä. Täällä vain ensi perjantai, ihan tarpeeksi. Minusta koko touhu on ihan hauska ilmiö siellä teillä, kun sieltä onkin, mutta täällä niin turhaa. Onhan meillä jo vappu ja pääsiäinen.

Yksi haamu meilläkin tietysti innoissaan odottelee...ehkä olen vain vanha kurttunaama.

Hanstu kirjoitti...

Tuo lepakkokuva on erityishieno!

Merja kirjoitti...

Violet, ihanuus ja kamaluus noissa vaihtelee kyllä ihan muulloinkin kuin Halloweenin aikana... :)

Liivia, koko viikko joo kun niin monet paikat järjestävät oman tapahtumansa vielä Halloweenin yhteyteen. Varsinainen päivähän koittaa aina lokakuun viimeisenä, silloin lähdetään kiertämään naapurien ovia. En voi sanoa itsekään mitenkään innoissani olevani tästä, jotenkin ekstrakyllästynyt olin tänä vuonna. Mies oli reissussa just vääränä viikkona.. ja ompelin noita pukuja yömyöhään.. Oma vika tietysti kun ei koskaan osaa ennakoida.

Hanstu, kiitos. Meidän lepakko ei sitten ollenkaan halunnut olla kuvissa. Tytöt sitten poseerais hänenkin edestä..

Yaelian kirjoitti...

Oi miten hurjan hienoja kamalia noitia ja yksi pelottava lepakkokin siellä joukossa;-)

s a n s k u :) kirjoitti...

mainiot asut. siennasta tulee sopo merirosvo. :)

Liivia kirjoitti...

Juuri tajusin, että olemme kiertopäivänä kummitytön nimijuhlissa. HUH. Täälläkin nykyään kierretään. Varsinkin sen suhteen saisi pääsiäinen riittää. Ymmärrän kyllä, että lapsista on ihana pukeutua.
Mutta kun ei täällä ole niitä kurpitsoitakaan, niin on tosiaan niin kaukaa haettua hommaa...

marika kirjoitti...

Mainiot puvut olet ommelut ja lapset ovat onnellisia... höh mitäs näistä vanhemmistä :-)

Liivia kirjoitti...

Yöllä ajattelin, että mitä minä täällä käyn mäikäämässä halloweenin tarpeellisuudesta Suomessa....joten sorry. Ei aina kulje järki kirjoitussormen tahdissa...:)

Vilijonkka kirjoitti...

Elämme maanantaita ja lapseni tuntuvat edelleen vaihtavan asusuunnitelmiaan päivittäin. Vielä ennättävät monta päivä tätä säätöä: haamu, eikun noita, ehkä valkoinen kissa, eiku punainen piru, äh, sittenkin muskettisoturi. Etenkään kuopus ei ole hoksannut pelotteajatusta, vaan arpoo kissan ja keijunväliltä. Jotenkin hupaisaa touhua. Mun tehtäväksi taitaa jäädä herkkujen hankinta.

MaaMaa kirjoitti...

Happy Halloween!
On muuten irlantilainen juttu alunperin! :)
Täällä paukuttelevat papaatteja pitkin viikkoa (keskusta kuulotsaa kuin sotatanner iltapimeällä), sitten itse aattona kiertävät ovilla hakemassa karkkia. Meille pikkunoitia ja Scream-hahmoja ei tule, koska kerrostalossa eivät availe ovia: jättävät ne suosiolla väliin ja keskittyvät rivi- ja omakotialueille. Harmi sinänsä, kyllä mä antaisin karkkia, varsinkin jos ois noin kamalan ihania (kirjaimellisesti) kuin teidän katras!! :)

Merja kirjoitti...

Yaelian, lepakko on mielissään jos kuulee olleensa pelottava..

Sansku, Sienna on varmasti söpö rosvona!

Marika, niin juuri. Äiti mariskoon, pääasia että lapset ovat innoissaan!

Liivia, elä turhaan tuollaisia mieti. Saa täällä mäikätä! En minäkään ihan ymmärrä jos Suomessa on alettu kierteleen ovilla, on vissiin ihan vastikään alkanut ilmiö, en tuota muista ainakaan parin vuoden takaa vielä kun olimme vielä siellä?

Vilijonkka, meillä keskimmäinen teki myös tuota säätöä. Mutta sitten löin suunnitelmat lukkoon: ilmoitin että kissapuku on jo aloitettu, nyt ei voi enää haihatella muuta! Joku raja sentään..

MaaMaa, joo, sieltähän se on lähtenyt.. Olin kerran Galwayssa Halloweenin aikaan, oli hauska tunnelma!

aurinko kirjoitti...

tana vuonna viime vuodesta viisastuneena vien lapset kavereiden condoon. viime vuonna sain niin kauheat traumat niista isoista lapsilaumoista oven takana. mina olin ovela ja viime vuoden asuista tehtiin pienilla muutoksilla uusia. tyyliin batgirl onkin vamppyyri. nips, naps leikattiin ja vahan ommeltiin. naamavaria ja uutta systeemia paahan.:-)