lauantai 19. joulukuuta 2009

Haight street and aroundNyt laitan teille vaan kuvapläjäyksen, sen kummemmin sorttailematta. Kuvasin paljon rakennuksia, erityisesti Haight Streetillä, jolla majapaikkani sijaitsi.

Haight-Ashburyn aluehan on tunnettu hippiliikkeen synnyinsijana. Vaikka seutu on nykyään huomattavasti kaupallistunut, on kortteleissa edelleen hyvin rento viba.
Päivällä oli hyvin rauhallista, yöllä taas sen sijaan elämää! Valtavasti ihmisiä, bändejä kaduilla. Taidetapahtuma, monissa putiikeissa esillä näyttelyitä. Parasta viihdettä oli kuitenkin katsella ihmisiä kaduilla, niin moni-ilmeisiä persoonia näkee harvassa paikassa.


Aika monen viinilasillisen ja drinkin (ja oliko vielä samppanjaakin, huh) jälkeen kömmimme nukkumaan.

Walking up and down Haight Street. My b&b was on that street also. Relatively quiet during the day, but so lively at night! Bands on the street, little art exhibitions open until late. Crowds everywhere, great people watching.

9 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Vaikka aivan innolla näitä katsonkin ja lisää halajan, niin mulle tulee västämättäkin tunne, ettei minun paikkani kuitenkaan, vaikka olisi toki mielenkiintoista käydä.
Mulle tulee ähky noiden rakennusten ulokkeista ja koristeellisuudesta ja kaikesta muusta runsaudesta. Mä olen karun ystävä.

Saara kirjoitti...

sun blogia on kiva lukea tai enemmänkin valokuvia katsella :) tulee ihanat lapsuudenmuistot mieleen san franciscosta :)

violet kirjoitti...

Nuo on kai aika suurelta osin puisia nuo talot, eikö?

Merja kirjoitti...

Liivia, jokaiselle omansa, sanotaan!

Saara, sääkö olet oikein asunut siellä? Onnekas.

Violet, joo, kyllä nuo jotka kuvissa. On siellä kivisiäkin ja hyvin monentyylisiä. Mutta paljon puisia paloi siinä isossa 1906 vuoden maanjäristyksessä.

satu.p kirjoitti...

Tuonne haluaisin vielä, ihana San Francisco. Kerran olen käynyt, mutta siitä on jo kaksikymmentä vuotta.

Saara kirjoitti...

en oo asunut, mutta matkustellut paljon isäni työni takia...

Kaylovesvintage kirjoitti...

the N food store looks wonderful

will you go home for christmas?ß

Merja kirjoitti...

Satu, mene ihmeessä uudestaan. Minä tiedän ainakin meneväni vielä. No hih, me lähdetään tänään ajamaan SF:n pohjoispuolelle lomalle, ja taatusti pysähdytään kaupungissa mennen ja tullen..

Saara, sulle samat sanat sitten kuin Satulle..

Kay, Finland is too far to go for such a short vacation time. But we are starting off today, driving up California coast to a place north of San Francisco. A small cottage right on the water. I'm very much looking forward to it..

outi kirjoitti...

oi joi, mä voisin kyllä kans lähteä käymään. mua kiinnostais kaikki noi clubit ja konsertit ja teatterit..
no, vielä joku päivä. riittävästi aikaa ja ameriikan kiertueelle;)