torstai 29. huhtikuuta 2010

Ostaa, myy ja kunnostaa

Vanhaa1

Olen tyytyväinen päivän saldoon. Olen saanut tänään vihdoin järjestettyä Domus-tuoliemme (alin kuva) kunnostuksen. Ne ovat viruneet autotallissa kaksi vuotta.

Pikkusohvakin lähtee uudelleen päällystettäväksi. Kaikki tällainen käsityö on täällä paljon halvempaa kuin monessa muussa paikassa maailmalla. Syytä teettää nyt kuin maksaa monenkertaisesti muualla.

Löysin netistä ihanan vanhan vaatekaapin. Niin kauniin etten varmaan koskaan ole nähnyt sellaista. Laittaisin linkin teille mutta pelkään että joku rosmo sen nappaa ennen minua. Se kuuluu minulle!

Paljon muutakin kaunista olisi. Jos tietäisin varmasti että menemme jonnekin jossa on tilaa, tai edes hyvänkokoinen varasto, hankkisin nyt. Perustaisin sitten joskus vaikka jonkun vanhan tavaran putiikin. Tai intiimin pienen kahvilan jonka sisustaisin löydöilläni. Tiedän jo erään leipurinkin sinne.

Vanhaa2

Vanhaa3

Vanhaa4

Vanhaa5

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa fiksu tuoli tuo alin. Siis tuo on DOmus? Minen tiedä.
Aivan aiheeseen liittymätön: onko yläkuvassa päälläsi näkyvä mekko Espritin? Jos on niin mulla on täsmälleen sama, saman värinenkin;-)

Celia kirjoitti...

Huikea paikka, jännä kuinka erilaisia juttuja siellä on. Ois kyl tosi mielenkiintoista kierrellä just noissa anttiikkipaikoissa vähän kuin museossa ois.

Mä katselin kans netistä kaappia, mutta hinnat nousi aina aika hurjiin korkeuksiin.

Liivia kirjoitti...

MInä haaveilin ennen lakkaamatta omasta kahvilasta. Sitten lopetin yks kaks. Ehkä tajusin, että joutuisin olemaan siellä aina paikalla, eikä mitään muuta enää ehtisi.

Meidän pitäisi myydä pari vanhaa mööpeliä pois, koska ne on ihan liian kookkaita tälläiseen pikku mökkiin. Mutta en millään malttaisi..

Olina kirjoitti...

Kahvila kuulostaa ihanalle. Juuri sellaiselle, jonne tulisi ja unohtuisi kahdeksi tunniksi juomaan mukillista teetä:)

Niina kirjoitti...

Teetä, teetä nyt jos saat käsityötä halvemmalla !

Lezzie kirjoitti...

Hienoja tuolia!

Merja kirjoitti...

Piilomaja, joo. Löysimme nuo kerran Rovaniemeltä kirpparilta, hyljättynä ulos, lumen peitossa osa. Niitä on kaksitoista, ehkä saamme noista kahdeksan kuntoon.

Ei ole Espritin mekko.. joku muu.. en muista nimeä..

Celia, onhan ne kyllä museoitakin joo! Mää olen katsellut esim. Huuto-netistä kaappeja ja verrannut sitten täkäläisiin hintoihin ja todennut että juu, nyt kannattaa hankkia täältä..

Liivia, taitaa se olla mullakin pelkkä haave. En usko minäkään että sillä tavalla itseäni haluaisin sitoa. Tosin olishan se kiva jos sen voisi pitää perhejuttuna, omasta takaa tarjoilijat ja leipurit jne :)

Jos sulla on mööpeleitä mitä haluat myydä niin laita mulle mailia :)

Olina, heh, joo sitten siellä istuis kaikki sen pari tuntia vain mukillisella ja minä olisin vararikossa! Mutta luultavasti olisin kuitenkin onnellinen :)

Niina, teetetään mitä ehditään. Vähän hoppu tässä taitaa kyllä tulla.

Lezzie, tykkään noista kyllä todella. Erityisesti tuosta takajalan kaaresta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Löysin blogisi vastikään ja jäin mielenkiinnolla lukemaan. Valokuvasi ovat aivan ihastuttavia ja saavat minut aina hyvälle tuulelle :)

-Sanny

Vilijonkka kirjoitti...

Täh, kaksitoista hyljättynä, uskomatonta ymmärtämättmyttä. Sinun onnesi!

Tulisin heti kahvilaasi!

Merja kirjoitti...

Sanny, kiitos. Ilahduttavaa kuulla!

Vilijonkka, tolloutta melkeinpä. Hylätä nyt tuolla tavalla lumen alle. Oli siellä niitä enemmänkin, mutta osa oli jo mennyttä kamaa. Poimittiin sellaiset päältä joista uskottiin vielä tuoleja tulevan..

Anniina kirjoitti...

Ihana domustuoli - ja olikko kattelemassa peilejä? ;) mulla on ikävä noita kauppoja ja aarteenetsintää.

nii, ja jos perustaisit kahvilan niin voisin tulla töihin!

Jonna kirjoitti...

Noista tuoleista tulee varmasti tosi kauniit.

Oletteko muuttamassa takaisin Suomeen vai jäättekö vielä sinne?

Merja kirjoitti...

Anniina, joo, tottakai tulisit töihin! Tuolta tarttui mukaan se peili jota jo aiemmin näytin täällä, mutta muutakin tuli katseltua.

Jonna, olemme muuttamassa pois, mutten vielä tiedä minne..

Road trip in Finland kirjoitti...

Samalla, kun etsin sähköpostiosoitettasi, eksyin tännekin:). Ja jäin aika pitkäksi aikaa. Jotain kovin tuttua tunnelmaa täällä. Olin vain muutaman viikon, kun meidän perhe lennätettiin Amerikkaan. Olen tainnut jo kertoa sen, mutta sanon sen taas:).
M, laita pliis mun evl-postiin meiliä, niin saan sut taas maailmani kartalle. Tyhjensin postiani. Ja samalla huomaan kadottaneeni aika paljon oleellista tietoa, sen siitä saa, kun tekee diakoniaa, kuvaamalla liikaa. Sekoaa..Rtif 5. visiitti ois käännöstä vaille ready!
m.