tiistai 22. syyskuuta 2009

Amélie I'm notKävin eilen kampaajalla. Palasin vaaleasta vähän pidemmästä takaisin tummempaan polkkaan. Hyvin lähellä omaa oikeaa väriä nyt.

Vähän oudoksuttaa. Ja kun eilen keksin vielä illalla leikata otsatukankin päälle. Oivoi. Voi olla että menee pinnittelyksi seuraavat pari kuukautta.

Aina silloin tällöin sitä luulee olevansa Amélie, tiedättekö.

Mutta katsokaa tätä huikeaa kangasta jonka löysin vastikään. Tämä on niin kaunista että pelkään leikata (näköjään enemmän kuin tukkaani). Pyörittelen ja mietin mitä tehdä tästä. Onko ehdotuksia?

* * * *
I went back to darker, shorter hair yesterday. I don't quite recognize myself yet in the mirror. Yet this color is very close to my own natural hair. On top of that, after getting a professional haircut, I had the inspiration to cut my own bangs last night. Oh no.

But take a look at this beautiful piece of fabric that I discovered. It is so gorgeous I'm afraid to cut it. Apparently more afraid of cutting this than my own hair....

14 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Tukka on oikein hyvä leikattuna!
Mutta tuo kangas.. raaskiiko leikata?
Teeppä lapsille rantateltta/ aurinkosuoja tms. Vai oliko muita suunnitelmia?
=)

Sonja kirjoitti...

Mulla oli vähän saman tyylisiä kokemuksia tukan suhteen, mutta päädyinkin Amelien sijaan Nuuskamuikkuseksi. Oikein kivasti käy nuo hiukset sulle!

jenna kirjoitti...

mutta vielä vähä niiku Amélie! it looks very cute, merja! like the fabric too. :)

Yaelian kirjoitti...

Tosi hyvältä näyttää tuo tukka;kolmannessa kuvassa näkyy sopivan sinulle mainiosti! Kangas on tosiaankin värikkään kaunis!

Parolan asema kirjoitti...

Sopii todella hyvin uusi tyyli, tuossahan voi sitten styylailla niin monella tapaa tuotakin mallia :) Todella vahvan värinen kangas, jos sille löytyisi tarkoitus kokonaisena? patjan päälle, perhetyyny, seinätaulu...

MaaMaa kirjoitti...

Hymyilytti, että tukkaa uskallat itse leikata mutta kankaan kanssa epäilet :) Hyvältä näyttää tukka, otsiksellakin!

Mä nirhin usein otsatukkaa otsalle kampauksesta riippuen. Onneksi sen saa pinnillä sivulle, jos rupee ahistamaan seuraavana päivänä.

Tosi nätti kangas! Voikun sekin kasvaisi, kuten hiukset!! Ehtymätön varasto!

s a n s k u :) kirjoitti...

tilkkutakki! isoja tilkkuja niin nakyy koko kuvio.

kivat hiukset.

Anonyymi kirjoitti...

Kangas pääsisi oikeuksiinsa tauluna suuren kehyksen päälle pingotettuna. Kiitos inspiroivasta ja ihana henkisestä blogista, johon tulee palattua aina uudestaan ja uudestaan♥ Happy days to CA!

marika kirjoitti...

Oivoi, nyt tahton minäkin leikata tukkaani ja ihan lyhyeksi :)

Kangas on cool, älä leikkaa !!!

Ilona kirjoitti...

Hyvä tukka!

Olet niin eri näköinen, etten meinannut tunteakaan. Mielettömän kaunis olet yhä vain!

Merja kirjoitti...

Helinä, oli mulla jotain suunnitelmia mutten ole nyt yhtään varma niistä. Piti ottaa toinen projekti (ja kangas) alle.

Sonja, Nuuskamuikkunen on kyllä erittäin sympaattinen! (mutta uskon että sun tukkasi on kuitenkin ihan kiva)

Jenna, kiitos.

Yaelian, mallista kyllä tykkään mutta tämä väri vielä mietityttää. Olisin halunnut vähän lämpöisemmän.. ehkä pitää vielä vähän tuunata..

Parolan asema, tuossa on tosiaan vahvat värit. Meillä ei ole kotona oikeastaan missään tuollaisia, joten en tiedä osaisinko ottaa tuota kotikäyttöön. Jotain myytävää ajattelin siitä ideoida..

MaaMaa :) Pinnitelty on, jo pari päivää.. Mitä tulee kasvuun niin mun hiukseni kasvavat kyllä ennätyshitaasti. Kangasvarastot taas näyttää kasvavan nopeampaa, olen nyt vähän haalinut liikaa. Pitää ommella ahkerasti siis!

Sansku, tilkkutäkki ei hassumpi ajatus! Tai jokin muu tilkkuprojekti.

6p00e-etc :) kiitos kauniista sanoista. Tosiaan, jos meillä olisi muuallakin kirkkaita värejä niin voisin laittaakin seinälle. Luulen että se täällä kuitenkin kiinnittäis liikaa huomiota..

Marika, sakset vaan käteen!

Ilona :) en meinaa tuntea itsekään itseäni..

Olina kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Sinä ja kangas=)

Joskus on niin ihania kankaita, että niitä täytyy jemmata ja jemmata, ei osaa tehdä oikein mitään, ihailee vain silloin tällöin. Mutta kyllä se sitten ajan kanssa loksahtaa, mitä tästä täytyy tehdä!

Minä tekisin tuollaisesta kankaasta jotain melko yksinkertaista. Ei monia saumoja, ei pieniin osiin. Niin, että kangas itsessään pääsee oikeuksiinsa.

Sooloilija kirjoitti...

Hyvältä, tyttömäiseltä näyttää!

Minä taidan ruveta 'pinneilemään' pian. Olen nyt muutaman kuukauden pitänyt etuhiuksia, en ole ihan sinut sen kanssa, vaikka se ihan kivalta näyttääkin..

Upea kangas!

Kaylovesvintage kirjoitti...

love the hair
you are so good with fabric..the color
could you make some pillows for the shop please