maanantai 28. syyskuuta 2009

Heritage Park


Olen niin iloinen. Sain putiikkiin taas yhden jutun valmiiksi ja kauppojakin on tullut. Hyrisen!

Lähdimme viikonloppuna siis seinien sisältä ja projektien äärestä pikkuisen ajelulle, tutustumaan tuntemattomiin kaupungin paikkoihin. Old Townin, vanhan San Diegon meksikolaisosan kyljestä löytyi yllättäen kauniita vanhoja rakennuksia. Heritage Parkin viktoriaaniset rakennukset on siirretty tänne aikoinaan keskustan laajennuksen tieltä.


Kun ilmoitimme lapsille että käymme vähän iltakävelyllä, alkoi kuulumaan taas se tavanomainen nurina. Ai taloja, tylsää, ei täällä ole mitään tekemistä...

Mutta sitten löytyikin yhden talon kulmilta kissa. Sen perässä sitten kuljettiinkin tovi, siliteltiin sitä ja juteltiin sille. Katseltiin huvittuneena sen ajojahtia jäniksen jäljillä.Joku firma on ostanut nämä talot, aikonee kunnostaa majapaikoiksi. Toivon mukaan osaavat kunniottaa näiden historiaa eivätkä pane piloille.

Tällaisella kuistilla kyllä mekin mielellään istuisimme ja katselisimme San Diegon upeita auringonlaskuja!

Heritage Park is right next to the Old Town of San Diego. These victorian buildings were moved here when the downtown area was expanded and these houses threatened to be demolished.

Now some development company has purchased some of these houses. We hope they will respect the history of these buildings and not ruin their beautiful atmosphere.

12 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Upeita taloja! Voin jo kuvitella majataloja noihin mitkä joku firma on ostanut. Toivotaan, että niissä tyyli ja henki säilyy.

Varsinkin viimeinen kuva on hurmaava.

Ilona kirjoitti...

Todella hienoja taloja. Olen aina mieltänyt tuon maan kivi- ja tiilitalojen maaksi, mutta kiva nähdä, että vanhoja puurakennuksiakin on vielä jäljellä.

Ensimmäinen kuva voisi olla Suomestakin. Samaa väriyhdistelmää näkee täällä yllättävän paljon.

MaaMaa kirjoitti...

Ihana tienoo! Tuolla on varmasti kiva kävellä ja bongailla kisuja(kin)

Eija kirjoitti...

En jotenkin käsitä miten upeita taloja sieltä löytyy! Omat kokemukset Itärannikolta MD:stä. Kävin kattomassa myös "kauppasi", ihania nuo kankaat totta tosiaan ja samoin tuotteesi!

Yaelian kirjoitti...

Tuolla Heritage Parkissa olen minäkin käynyt;mielenkiintoinen paikka ja siellä olen syönyt ainoat tortillat,joista olen pitänyt.
Ihanat nuo kaksi taloa,aivan satumaisia.Toivottavasti tosiaankin osaavat säilyttää ne hyvin.

Yaelian kirjoitti...

Siis tortillat olivat siellä meksikolaisella puolella....San Diegossa on kyllä ihania paikkoja!

Liivia kirjoitti...

On kyllä hulppeaa.

Mukavaa, että kauppasi kukoistaa!

Mimmi kirjoitti...

Kerrassaan ihania taloja. Surkeaa ajatella, että minun kotikaupungissani Pohjois-Pohjanmaan maaseudulla nuo upeudet olisi raivattu kyselemättä "kehityksen" tieltä, niin kuin monille hienoille vanhoille taloille on jo tehty.

Hienoa, että nämä teidän on säästetty oikein tarkoituksella, toivottavasti tosiaan säilyvät jatkossakin.

Merja kirjoitti...

Sooloilija, yhdessä noista on ollutkin aiemmin bed and breakfast. En tiedä miten sille sitten kävi..

Ilona, ai? Luulen että täällä on säilytetty vanhoja rakennuksia enemmän kuin Suomessa.

MaaMaa, olihan siellä kaunista, vaikka vähän sliipattua. Naapurista alkaa lähiö nimeltä Mission Hills jossa on todella paljon vanhoja kauniita taloja ja niissä oikeasti asutaan. Pitää varmaan joskus tehdä kuvarapsaa siitä alueesta.

Eija, ai olet ollut Marylandissa? Mieheni sisko asuu siellä ja siellä kyllä löytyy myös vanhoja taloja, esimerkiksi Annapoliksessa on upea vanha keskusta. Ja kiitos, kankaita tuli eilen lisää, nyt tarttis vaan tarttua toimeen..

Yaelian, joo, Old Townissa on tosiaan paljon meksikoravintoloita.

Liivia, hulppeita tosiaan..

Mimmi, ai olet samoilta seuduilta kuin minä. Joo, Pohjois-Pohjanmaalla on tosiaan säälittä lyöty historiaa lakoon, tai no ainakin Oulussa, muista en minä oikeasti tiedä.

Vintage living kirjoitti...

Vau. Upea paikka, hienostunut tunnelma, hienoja pitsihuviloita...satumaista:) Ihana kun kuvailet tällaisia paikkoja blogiisi (lasten nurinasta huolimatta)!

Anonyymi kirjoitti...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.

Anonyymi kirjoitti...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.