tiistai 4. marraskuuta 2008

Two things

.. that everyone's talking about today.

The rain and the election.

So so happy to get rain! We really needed it, and this time we got a good dose, not just a sprinkling. I snuck outside to admire the greens, I love the way they burst out in rain.

The rain has cooled the weather down also. I get to wear my favorite things: knitted dresses and leggins. And it's still warm enough to be barefoot in shoes, I love that.

I was planning on settling down on the sofa tonight, with something good to eat, to follow the election. But now I'm hemming and hawing: we were given tickets to the big event in town. She is here. To go or not to go?
* * * * * *
Going to the concert! Neighbour is coming over to watch the kids (or to sit on the sofa while they sleep...)
Election going well - Go Obama!!!!

13 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Kivaa raporttia sieltä päin.

Ei auennut linkki she:stä, mutta yläpalkkiin tuli madonna.com näkyviin eli lähdittekö Madonnan konserttiin?

Merja kirjoitti...

Joo, ne liput siis on Madonnaan, vielä mietin... Sitä tyypillistä 'ei-mulla-ole-edes-mitään-päällelaitettavaa'..

Niina kirjoitti...

Tulin kurkistelemaan. Ihailen kuviasi -Halloween näytti olevan tosi kiva! Obama kurpitsassa :D

Kävittekö katsomassa ja kuulemassa Madonnaa?

Tosi kiva blogi!

Savu kirjoitti...

Ihana kuva, raikas viileä! Onnekkaat sateensaajat :) Jospas tännekin päin palloa kohta kaataisi. Luoja tietää, että tarpeessa ollaan. Madonna vai vaalivalvojaiset, kumpi voitti lopulta?! Jännätään täälläkin kovasti vaalitulosta. Paikallinen ostari pursuaa Obama paitaa, miten lienee aamulla?!

s a n s k u :) kirjoitti...

Mua ei Madonna itseani kiinnosta mutta kantsii menna jos kiinnostaa. Saahan muut jutut aanitettya myohemmalle katsomiselle.

Mietin taalla juuri eilen etta Siennalle ostetut kumpparit on ihan turhat ostokset. Yhden kerran on vaan saatu niita kayttaa. Taalla meilla tuskin koskaan sataa. Tai jos sataa niin ei niin paljon etta kumppareita tarvitsisi. Kaipaan joskus sadetta. En niin paljon kuin Hesassa satoi mutta silloin talloin olisi kiva menna kavelylle tihkusateeseen edes.

Kiva muuten kun laitat aina itsestasikin kuvia. Kivat vaatteet! Minakin tykkaan kun sukkia ei tarvi.

Kesiah kirjoitti...

Tulisipa sadepilvi jo tännekin päin. Mutta aikaisintaan tammikuussa odotellaan sitä laatua. Ihanat kuvat. Erityisen kaunis kuva oli se, jossa ilmeisesti sinä istuit lempivaatteissasi (voisivat hyvinkin olla myös minun lempivaatteeni).

Stina kirjoitti...

Jaa-jaa, vaikeita ratkaisuja ;). Onnea paatoksentekoon. Mukavaa iltaa kummin pain vain. (Veikkaan etta vaatekaappi on koluttu ja lapsenvahti soitettu paikalle.)

Sari kirjoitti...

Hyvä valinta! Eikun Madonnaa katsomaan! Itse en ole fani, mutta menisin jo pelkän lavashown takia.

Ja vaikka istunkin täällä tietsikalla ja välillä silmäilen telkkarista vaalituloksia, sen lopputuloksen jo kyllä tietää. Obama is going to be the next one!

violet kirjoitti...

Not to go - olisi varmaan mun valintani.
Hyvä että tuli sade rankka!

aurinko kirjoitti...

ilman muuta madonnaa katsomaan!!!
once in a lifetime kokemus.
mina olisin mennyt.:-)
kerrohan millaista oli?
ja onneksi obama voitti, mina olin todella iloinen ja onnellinen.
bloggasin itse siita heti kun sain tiedon!

Yaelian kirjoitti...

Vau, Madonnan konsertti, pakkohan sinne on mennä! Itse en ole Madonna fani,mutta konserttiin varmaankin menisin, sillä Madonnahan on performerina ihan omaa luokkaansa.
Kiva kuva susta....

johi kirjoitti...

Täällä on onneksi nautittu auringosta, mutta ymmärrän sateen ihanuuden sielläpäin. Ja vaalitulos kuiskattiin aamulla korvaani, mun olin vielä puoliunessa- herättyäni mietin oliko unta vai totta. Tottahan toki! Toivottavasti Madonna oli hyvä kokemus, olen fanittanut pikkutytöstä asti, vaikkei enää ihan ykkösuosikkeihin kuulukaan.

aino kirjoitti...

onneksi obama ja sade. aivan mahtavaa!
madonnaa katsomaan mars, elämys sekin
:-)