tiistai 11. marraskuuta 2008

Uusi pakkomielle

Anthropologie on yksi niistä harvoista kaupoista joihin palaan yhä uudelleen. Ihailen heidän taitoansa luoda täydellisen koukuttava konsepti. Vaatteet, kirjat, pikkuesineet on kaikki aseteltu esille hyvin harkitusti, mutta kuitenkin sopivan huolettomalla tyylillä. Voisin viedä kotiini sieltä melkeinpä kaiken.

Koska olen raskinut joskus jotain mukaanikin ottaa, tulee kotiini kuvasto tasaisin väliajoin. Lokakuun lehti sai huokailemaan, voi noita kuvia! (toivottavasti saa selvää, paperin laatu ei mielestäni ole kovin hyvä)

Ja se pakkomielle, Anthropologie on pieni sellainen, mutta uusi iso on nyt Islanti jossa nämäkin kuvat on otettu. Milloin pääsisi?? Kuka tahtoo mukaan??

17 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Islantiin lähtisin milloin vaan! Mutta se milloin sinne oikeasti pääsisi.. se on kysymysmerkki..

Kauniilta näyttää tuo kataloogi, kovin on luontoa lähellä kaikki, neulevaatteita jne..

Jaki kirjoitti...

Islanti tosiaan kiehtoisi. Sain juuri vahan aikaa sitten spostissa kutsun Islantiin matkatoimiston kautta. Ilmeisesti maassa on pulaa ulkomaan valuutasta ja heilla on erikoistarjouksia, jos jaa hotelliin pariksi yoksi (eika vaan lenna "lapi," kuten me suomalaiset usein teemme).

Anioni kirjoitti...

Islantiin? Kyllä kiitos :)

Ja voi vitsi mitä takkeja ja saapikkaita noissa kuvissa...

Vintage living kirjoitti...

Kauniita vaatteita, mutta mä ottaisin ihan yhtä mielelläni tuon punaisen ladonkin.

Merja kirjoitti...

Sooloilija, niin, sama ongelma täällä.

Jaki, ai että tarjouksia. Pitääpä tutustua. Jos ei ennemmin niin sitten ensi kesän Suomen matkan yhteydessä voisi pysähtyä.

Anioni, Anthropologie on tosiaan täynnä kauniita takkeja. Ihan huvittaa joskus siellä käydessä, täällä kun voi takkia pitää ehkä illalla myöhään kun viilenee muttei muuten.

Vintage, joo, tuo lato on hieno! Meidän nurkilla Pikkaralassakin oli tuon tyylisiä muttei ihan noin kirkkaan värisiä..

s a n s k u :) kirjoitti...

Minullekin tulee aina sama halu kayda Islannissa kun naen kuvia sielta. Kaunista karua luontoa siella. Lahtisin kun vaan paasisin. :)

Liivia kirjoitti...

No joo, minäkin tahtoisin Islantiin. Olen tahtonut jo jonkun aikaa. Voisikin nyt vain pompata matkaan sun kanssas.

Nuo vaatteet ei ihan minua vakuuta, mutta voi olla että tulee toinen olo kun pääsisi itse kauppaan, sillä kuvaus siitä kyllä oli kiinnostava.

Sanctuary kirjoitti...

Anthropologien nettisivuilla olen joskus käynyt ihastelemassa, näköjään toimittaisivat Suomeenkin, en kyllä muista mihin hintaan... Islannissa olisi ihana käydä! Vastikään lueskelin, että koska siellä on talous tällä hetkellä mitä on, siellä olisi juuri nyt erityisen edullista majoittautua kivastikin.

MaaMaa Maailmalla kirjoitti...

ihania kuvastoja ja kuvia!
Islanti on UPEA maa. Me oltiin siela kevaalla 2005 viikon verran. kierrettiin vuokra-autolla koko saari. uskomattomia maisemia, kasittamatonta maaperaa: aivan mahtava paikka. Suosittelen!
Ja tulen mukaan uudelleen! :D

violet kirjoitti...

Onhan tuo Islannin pakkomielle vaivannut minuakin. Se siinä kai kiehtoo kun uskon sen olevan niin kovin erilainen kuin mikään (moni) muu paikka.
Mutta on sellaisia paikkoja muitakin, että Islanti ei ole mitenkään ykköspakkomielle.

Merja kirjoitti...

Sansku, se karuus nimenomaan kiehtoo.

Liivia, valitsinkin nuo kuvat nimenomaan maisemien tai taustojen vuoksi. Vaatteet oli tässä ihan kakkosroolissa. Mutta kaupasta löytyy kyllä todella kauniita vaatteita, ja erittäin viehkosti yhdisteltyinä. Hinta vaan on aika korkea..

Sanctuary, nettisivuilla tosiaan näkee enemmän valikoimaa. Mutta se tunnelma kaupassa on ihan paras.

Maamaa, auto siellä varmaan pitääkin olla (tai sitten joku todella hyvä kiertoajelusysteemi).

Violet, niitä todella erikoisia paikkoja tosiaan löytyy, mutta ne on monet aika kuusessa. Siinä mielessä Islanti on suhteellisen 'helppo'. Olen nähnyt erilaisia valokuvasarjoja saarelta ja siitä tämä kuume on noussut. Vaikuttaa niin upealta paikalta.

Hanna kirjoitti...

Joo, suunnitelmissa ois saari vallottaa täsä joskus. MUN kanssa sitten jos lähtee niin kulkupelikin on selvä: islanninhevoset tietty! :)

Hanna kirjoitti...

Noniiiiiiin.... Dear Santa... http://www.anthropologie.com/anthro/popups/popup_zoomviewer.jsp?productid=844138&color=bro

Kirsi kirjoitti...

Mehän käytiin Pekan kanssa siellä Iiislannissa silloin vuonna nappi ja neula, kun oltiin tulossa sun luo..vaikka siitä onkin kauan, niin yksi muistikuva on jäänyt: olo oli koko ajan "kuin unessa". Kaikki oli niin erilaista ja sadunomaista.
Voisin siis mennä uudestaankin..silloin siellä oli kaikki huippukallista, nyt lienee toisin...

Merja kirjoitti...

Hanna, en tiedä niistä hevosista.. Voisi olla hankalaa kuvata hevosen selästä tippumatta ;-)

Oho mitkä korot (vai sanoisko pohjat)!

Kirsi, siskoreissu sinne siis! Joko suunnitellaan ensi kesälle?

aino kirjoitti...

pakkomielteet ovat ihania.

kaupan visuaalinen ilme on kyllä houkutteleva, mutta olen lukenut monista blogeista huonosta hinta-laatusuhteesta. paha mennä sanomaan kun ei tiedä.
kai sitä sekoaisi ja ostaisi jotain jos pääsisi puotiin sisälle!

islantifani olen ollut ihan pienestä, ensin heppojen, sitten musiikin ja pukeutumistyylin ja nyt kaiken sen ja luonnon puolesta! en ole koskaan käynyt, toivottavasti pian pääsisin.

Leena kirjoitti...

Juu Islantiin haluaisin minä myös...