lauantai 15. marraskuuta 2008

Pacific Beach

Olimme taas rannalla.

Oikeastaan meidän olisi pitänyt olla Los Angelesissa kyläilemässä, mutta koska matkan varrella riehuu tulipalo, oli parempi pysytellä täällä.

Meren vaikutus San Diegoon näkyy hyvin monessa jutussa, myös paikannimissä. Minua valaistiin paikallisten kaupunginosista käyttämistä lempinimistä - Ocean Beach on OB, Pacific Beach on PB, mutta Mission Beach on Mission Beach eikä kuulemma koskaan MB.

Pacific Beachistä löytyy tämä hieno pitkä laituri, Crystal Pier. Sen päällä on pieniä mökkejä, joita voi vuokrata ja kuunnella aaltojen pauhantaa laiturin alla läpi yön. Jokaisella mökillä on oma pieni terassi merelle päin.

Upeat näkymät laiturilta. Lapset tykkäsivät juosta sillä, kurkkia lautojen raosta veteen, katsella onkijoita (joku sai pienen kalankin).


The fires in LA changed our plans to go visit friends there. Instead we headed to Pacific Beach. We enjoyed walking on Crystal Pier. Those cottages sit on the pier and can be rented for a night. Must be magnificent to stay up and listen to the waves pounding underneath the pier.

12 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Täältä valottomasta Suomesta ei voi kuin huokailla tuon valon ääressä.
"Teidän" tulipaloista on luettu lehdestä ja lapsi oikein piirsi uutisen innoittamana suuren maastopalokuvankin...
Toivottavasti loppuvat. Vai onko niitä aina, en oikein kunnolla asiaistya tiedä (luin vaan otsikot).

Savu kirjoitti...

Oih, syvä huokaus täältäkin, merellisten kuvien edessä! No oikeasti ei valittamista täälläkään: sateita on saatu jopa niin paljon, että eräs joenpohja on alkanut vihertämään! Se on kova sana se :) Toivottavasti palot tosiaan saadaan hallintaan.

17 neliötä kirjoitti...

Ihania kuvia jälleen! Kumpa Suomessakin olisi mökkejä laiturilla. Minun pitäisi ottaa siitä missio itselleni! ;) Etelä-Ruotsissa oli vähän samannäköisiä pikku mökkejä, mutta ne olivat rannan puolella rivissä. Ne olivat niin hilpeän periruotsalaisen näköisiä pikkupöytineen ja Ruotsin lippuineen, että pitäisi melkein etsiä taas ne kuvat kätköistä.

Leena kirjoitti...

Huokailen minäkin täällä. Me ulkoilimme tänään sateessa kuraisella pihalla.

17 neliötä kirjoitti...

Jätin blogiini sinulle tunnustuksen!

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Hienoja kuvia ja noi mökit on tosi hauskoja, onkohan täällä LA:ssa tuollaisia? En ole ainakaan kuullut, mutta pitääpä ottaa selvää. Rakastan niin meren pauhua, että olis ihana viettää yö tuollaisessa.

s a n s k u :) kirjoitti...

Onneksi mainitsit nuo tulipalot jotten taalla loisi liikaa paata seinaan etten asu siella. :)

Matroskin kirjoitti...

Ihania maisemia. Upea valo. Ja sandaalit, nyyh – nyt kumisaappaita tiskaamaan.

johi kirjoitti...

Nuo mökit vaikuttavat hienoilta ja valo on upeaa. Jotenkin täällä pimeydessä unohtaa, että kaikkialla ei ole yhtä synkkää...

aino kirjoitti...

upea paikka. tuosta valosta en vaan saa tarpeekseni!

meren äärellä on rentouttavaa, ainakin jos ilma on tuollainen. täällä on viime päivinä tuntunut siltä että tuulii vihmoo pään läpi niin että sattuu kun menee lähellekin merta.

violet kirjoitti...

Miten ihana tuo eka kuva.
Väri ja sitten tuo mikäsenytonkaan.
Levä kai.

Sari kirjoitti...

Kivalta näyttää ja hauska idea tuo laiturin päällä olevat pikkumökit. Mutta tuo ensimmäinen kuva pysäytti. Se oli vaan niin hemmatin hyvin toteutettu. Mitä olikaan tuo rihmasto jalkojen juuressa? Näytti vekkulilta...