perjantai 14. marraskuuta 2008

Itse kunkin koti

Äiti sisustaa: tuoli joka tilattiin jo kesäkuussa, tuli vihdoin eilen. Mahdottoman mukava pikku pesä. Siinä on kiva istua kerällä ja ehkä vähän pyöriäkin.

Lapset sisustaa: kiva me saatiin talo! Mahdottoman mukava pikku pesä. Me saatiin jokainen värittää oma seinä, teipillä kiinnitettiin vaahtomuovipala katoksi ja ovikin löytyy. Tilaa juuri kolmelle, ja jos jalkalampun siirtää viereen, katon läpi tulee just hyvin valoa että sisällä voi vaikka lukea.

Nukahtaakin saattaa jos hakee tyynyn ja nallukan kaveriksi.

8 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Voi miten mahtava talo! Mä muistan kanssa ton riemun omasta lapsuudesta ja myöhemmin kuinka omat lapseni halusivat nukkua pahvilaatikkotalossa. Pienestä voi syntyä suuri ilo.

Ihan hieno tietty toi sisältökin. ;)

violet kirjoitti...

meillä on ollut nyt yksi pahvilaatikkotalo poikien huoneessa muutaman kuukauden. en oikein jaksa enää. Siitä lähtee paloja koko ajan ja se vie valtavasti tilaa. Mutta vaikuttaa tärkeältä.

Leena kirjoitti...

Joskus meidänkin isommat lapset, jotka eivät nukkuneet enää päiväunia, halusivat ehdottomasti nukkua päiväunet majassa...

MaaMaa Maailmalla kirjoitti...

Ihana tuoli! Oikea pieni pesa mihin kapertya! Nayttaa tosi kotoisalle teidan olkkari (?) myos :)
"Kotini on linnani" - niin luki mun pahvilaatikkotalossa pienena, tosin mina pidin sita ulkona meidan kesamokin talon alla! Siella oli vajaan metrin korkunen tila. Raahasin sinne hipihienosta leikkimokistani kaikki lelut ja huonekalut, ilman etta aitini huomasi. Leikin talon alla koko viikonlopun. Sitten mentiin arkipaiviksi kaupunkiin ja kun seuraavana viikonloppuna palattiin, oli pahvimaja pehmentynyt ja sortunut mohjoksi maahan. Mun hienot puiset huonekalut oli markina ja maalit lohkeilevana ja nuket vaatteet homeisina. :(
Akkia muutin takas leikkimokkiin, joka oli sisalta kuiva - mutta tavallaan liian perfect omiin leikkeihin...

Merja kirjoitti...

Itkupilli, niinpä. Ne itse rakennetut on yleensä parhaita.

Violet, oot jaksanut aika pitkään katella... ;-)

Leena, majat on mukavia. Nukkuisin varmaan itekin päikkärit majassa.

Maamaa, tuo on 'pikkuolkkari'. Se yksi huone täällä mitä lapset eivät myllää. Aah minun keitaani. Olitpa muuten rohkea kun uskalsit talon alle mennä, minua ei varmaan pikkutyttönä olisi saanut millään sellaisiin paikkoihin.

minna kirjoitti...

tutun näköstä puuhaa toi laatikkotouhu.meilläkin on sellainen ollut melko pitkään yläkerran aulassa kunnes siihen väsyin. kesällä meillä nukuttiin teltassa pihalla. olis kyllä ihana itestäki ihana nukkua pitkästä aikaa teltassa...olipas söpöä kun oli uni tullut omassa suloisessa talossa....

s a n s k u :) kirjoitti...

Ihana tuoli! Tulen noutamaan sen itselleni. :D

Isot pahvilaatikot on parhaita! Kissatkin tykkaa kun niihin leikkaa pikku ikkunoita..... :)

Liivia kirjoitti...

Ihan mahtava on kyllä tuo lasten talo minustakin.
Meilläkin on yksi laatikkotalosta haaveksija, ei ole vaan isoja lootia sattunut kohdalle.
Violetin kertomista syistä äitiä ei niin paljoa haittaa...