maanantai 24. marraskuuta 2008

Vieraita (ja joulukin) tulossa

Jippii saamme vieraita! Sisko perheineen lennähtää tänne parin päivän päästä. Lapsilukukin lisääntyy kolmella. Tiedossa kiitospäivän kalkkunapaistelua, kaupunkikierroksia, biitsipyrähdyksiä (toivotaan että säät ovat suotuisat).

Siivouksen ja vieraspetien valmistelujen lomassa täällä on myös ihmetelty joulun tuloa. Eihän siihen ole enää kuin kuukausi!


Tykkään tehdä sellaisia simppeleitä paketteja. Tontut ja muut pakolliset punavihreät ei ole minua varten.

Tein pakettikortteja. Jos haluat, voin lähettää näitä 10 kpl satsin myös sinulle (kaksi joka lajia). Hinta on 5 euroa postituksineen. Paperi on sellaista käyntikorttipaksuutta, olisko 200 gr/neliö? Valmiiksi rei'itetty narua varten (naru ei tule mukana). Sähköpostiosoite löytynee profiilista.

Lisäys: unohdin laittaa koon. Nämä ovat siis noin 9 x 6 cm kokoisia. Maksu helppo: suomalaiselle pankkitilille.

We're getting visitors! And Christmas is coming too. I made some gift tags. If you want some, send me an e-mail, address in the profile.

11 kommenttia:

s a n s k u :) kirjoitti...

Minakin olen vihdoinkin tajunnut etta olen minimalisti. Monesti koti on sita sun tata taynna mutta nyt pitaisi muistaa etta tykkaan kaikesta simppelina. Minustakin joulu on kiva kun on eri varinen kuin puna/vihrea.

Kauniita kortteja.

Helinä kirjoitti...

Minimalistiset paketit ilman tonttukrääsää on minustakin parhaita.
Kaitpa paketoiminen on oma taiteenlajinsa sekin.
Kauniita pakettikortteja olet tehnyt.
Kivaa kiitospäivää teille!
(Milloinkohan täälläkin keksitään alkaa viettää kiitospäivää? )

Junika kirjoitti...

Onpa kauniita pakettikortteja!

MaaMaa kirjoitti...

Kauniita kortteja ja paketteja munki mielesta!

Ja miten mukavaa, etta siskosi tulee perheineen kylaan! Viettakaahan oikein iloinen kiitospaiva!!

Vilijonkka kirjoitti...

Niin laski esikoinenkin, pian on marraskuun loppu ja saa alkaa avata adventtikalenteria. Ihanaa minustakin. Teillä varsinkin, kun oikein vieraita saatte. Nautithan tunnelmasta, etkä stressaa jostain dinnereistä!!!!!

leena kirjoitti...

Hirmu nopeasti on mennyt tämä marraskuu! Ihan mukavaa kun joulu tulee, mutta taitaa taas jälleen kerran tulle kiire, vaikka tarkoitus oli valmistautua ajoissa.

Kauniita kortteja!

aino kirjoitti...

joulunodotus on niiin mukavaa!
kauniit nuo pakettikortit.

Savu kirjoitti...

Aivan suloisia kortteja. Ja suloista saada rakkaita lähelleen!

ps. Mitäs sanot uudenkarheista penkeistä, joiden inspiraationa sun miljöökuvauspostaus oli. Käy kurkkaamassa kun ehdit! Varoitan: ei ehkä millään muotoa seesteistä, hallittua tai tyylikästä, kuten kuvauskohteessasi, mutta juuri sopivaa meille. Sitä sain mitä tilasin ;)

Matroskin kirjoitti...

Meinaan pakata mahdollisimman paljon lahjoja koristeltuihin kenkälaatikoihin. Niitä voi sitten käyttää myöhemminkin. Juuri raahasin kaupungilta laatikoita, jotka olisivat kuulemma muuten menneet roskiin.

Stina kirjoitti...

Onpas somia kortteja!
Pitkasta aikaa taas lueksimassa ja paljon katseltavaa olikin taas kertynyt. Aivan ihania kuvia tuossa alempanakin taloista joihin olit paassyt kuvaamaan, wau. Ja ihania taloja kauniissa ymparistossa.

Hyvaa Kiitospaivaa ja mukavia hetkia laheistenne kanssa.

Liivia kirjoitti...

Tahtoo ehdottomasti! Kauniita!